Bewindvoering aanvragen in Arnhem

Als u financieel in de problemen zit kan dat emotioneel zijn vol van u eisen.

Bewindvoering in Arnhem

Wat de oorzaak ook is (ziekte of andere lichamelijke beperkingen, verslavingen, privé problemen), problematische schulden zorgen voor veel onrust. Als uw vloer bezaaid met rekeningen ligt en de deurwaarder regelmatig op de koffie komt kan het verstandig zijn hulp te zoeken bij het beheren van uw financiële situatie. Bewindvoering aanvragen in Arnhem of omstreken biedt dan een uitkomst. Door middel van bewindvoering aanvragen te Arnhem geeft u een bewindvoeringskantoor op vrijwillige basis de bevoegdheid uw financiën te beheren. Iedere meerderjarige kan bewindvoering aanvragen in Arnhem, ongeacht de reden dat u uw financiële situatie niet onder controle kan krijgen. Jansen Bewindvoering kan u uw financiële rust teruggeven. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe Jansen Bewindvoering je verder kan helpen

U kunt bewindvoering aanvragen in Arnhem door daarvoor een verzoek in te dienen bij de rechtbank. Door vervolgens Jansen Bewindvoering voor te dragen als uw bewindvoerder kunt u uzelf onder bewind laten stellen. Zodra deze stap voltooid is zullen wij met u een traject doorlopen, waarmee we beetje bij beetje uw financiële situatie weer onder controle gaan krijgen. We beginnen met het inventariseren van schulden en daarop het aanschrijven van schuldeisers om regelingen met hen te treffen. Vervolgens zullen we uw beslagvrije voet beschermen. Dit betreft een gedeelte van uw inkomen waar de deurwaarder niet aan mag komen. Uiteindelijk zullen we uw schulden regelen in samenwerking met schuldhulpverlening.

Waarom Jansen Bewindvoering als u bewindvoering wil aanvragen in Arnhem?

Jansen Bewindvoering is als jonge organisatie opgericht door Barbara Jansen. Zij heeft jarenlang als gerechtsdeurwaarder gewerkt en is gespecialiseerd in problematische schulden. Sinds kort is ze van kant gewisseld en biedt ze haar ervaring en deskundigheid op het gebied van bewindvoering aan mensen met financiële problemen. Omdat Jansen Bewindvoering een relatief nieuwe organisatie is bent u bij ons snel aan de beurt, aangezien onze wachtlijsten nog kort zijn. Door het bewindvoering aanvragen in Arnhem of omstreken bij Jansen Bewindvoering kiest u voor een kwalitatieve en betrouwbare samenwerking. Barbara snapt het belang van snel handelen en persoonlijke aandacht en zou haar ervaring graag gebruiken om u van een financiële strop te redden.

Neem nu contact op
Als u in de financiële problemen zit geldt dat hoe langer u wacht, hoe erger uw problemen worden. Aarzel daarom niet en neem gelijk contact op als u bewindvoering wil aanvragen in Arnhem of omstreken. U kunt het contactformulier op onze site invullen, ons bellen op 026-8446742 of ons een e-mail sturen. Wacht niet langer en krijg rust en financiële stabiliteit terug met Jansen Bewindvoering.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.