Bewindvoering Ede

Heeft u het gevoel dat u op financieel gebied een dieptepunt heeft bereikt? Voelt het alsof u op de bodem van een put zit en het hoofd niet meer boven water kunt houden? Of ziet u dit bij iemand uit uw omgeving en wilt u graag dat hij/zij hulp krijgt van een professional bij de financiën? Financiële problemen zijn ontzettend vervelend. Ze kunnen u het gevoel geven dat niks meer goed komt. Wanneer u te maken heeft met boetes, aanmaningen, afsluitingen en/of deurwaarders, dan weet u dat u er erg slecht voor staat. Laat het er niet bij zitten en kies voor verandering, of beter gezegd: verbetering. Een verbetering van uw financiële situatie haalt waarschijnlijk een hoop stress weg en zal u rust geven. Jansen Bewindvoering kan u helpen middels bewindvoering in Ede.

Wanneer kiest u voor bewindvoering?

Jansen Bewindvoering biedt hulp aan iedere meerderjarige die tijdelijk of duurzaam niet in staat is om voor zijn/haar financiën te zorgen. Redenen waarom men onder beschermingsbewind gesteld kan worden, zijn:

  • Problematische schulden
  • Verkwisting
  • Een lichamelijke of geestelijke beperking
  • Inkomensachteruitgang
  • Wijzigingen in de gezinssituatie
  • Onverstandig bestedingsgedrag met meer uitgaven dan inkomsten
  • Verslavingsproblemen

Bij iedereen zal de reden achter de financiële problemen anders zijn. Zolang u de wil hebt of in ieder geval enigszins inziet dat het zo niet langer kan, gaat Jansen Bewindvoering u helpen (eventueel in samenwerking met schuldhulpverlening) om uw huidige situatie te wijzigen. Samen gaan we werken aan een betere financiële toekomst zonder de zorgen die u nu heeft.

Over Jansen Bewindvoering

Jansen Bewindvoering is een jonge organisatie gespecialiseerd in problematische schulden. De oprichtster Barbara Jansen heeft jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder. Deze ervaring komt in de dagelijkse werkzaamheden van een bewindvoerder goed van pas. Met maar liefst 10 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder op zak, helpt Barbara u graag deskundig en door snel te handelen van uw problemen af. Met een persoonlijke aanpak probeert Barbara u op een zo prettig mogelijke manier te helpen en ondersteunen. De wachtrij bij Jansen Bewindvoering is door het jonge bestaan nog kort, dus u kunt snel geholpen worden bij Jansen Bewindvoering.

Diensten

U kunt bij Jansen Bewindvoering terecht voor de volgende diensten:

Vragen?
Heeft u een vraag over de bewindvoering van Jansen Bewindvoering of wilt u graag contact opnemen om voor uzelf of iemand anders hulp in te schakelen? Schroom dan zeker om contact op te nemen, hoe eerder u de problemen aanpakt, hoe beter. Zo kan (nog) erger voorkomen worden en u helpt er sowieso iemand mee, al bent u het zelf. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit. U kunt Jansen Bewindvoering meteen bellen, maar u kunt ook het contactformulier invullen of uw telefoonnummer achterlaten, zodat u teruggebeld wordt door ons. Kies voor een betere financiële situatie en laat ons u helpen met budgetbeheer of bewindvoering in Ede. Dat is ons werk.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.