Bewindvoering Ede

Zoekt u bewindvoering in Ede en omgeving? Bijvoorbeeld omdat u het gevoel heeft dat u op financieel gebied een dieptepunt heeft bereikt? Of omdat u dit bij iemand uit uw omgeving ziet en u graag wil dat hij/zij hulp krijgt van een bewindvoerder? Bij Jansen Bewindvoering zijn we gespecialiseerd in problematische schuldenlasten.

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Financiële problemen

Wij begrijpen maar al te goed dat financiële problemen ontzettend vervelend zijn. Ze kunnen u het gevoel geven dat niks meer goed komt. Wanneer u te maken heeft met boetes, aanmaningen, afsluitingen en/of deurwaarders, dan weet u dat u er erg slecht voor staat. Laat het er niet bij zitten en kies voor verandering, of beter gezegd: verbetering. Een verbetering van uw financiële situatie haalt waarschijnlijk een hoop stress weg en zal u rust geven. Jansen Bewindvoering kan u helpen middels bewindvoering in Ede.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

bewindvoering-ede

Wat is een bewindvoerder?

Zoekt u een bewindvoerder in Ede en omgeving? Dan heeft u waarschijnlijk al een aardig idee van wat een bewindvoerder is en doet. Een bewindvoerder, ook wel een budgetbeheerder genoemd, is een financieel vertegenwoordiger. Dit houdt in dat hij of zij het contact met deurwaarders en/of anders schuldeisers op zich neemt. Zo wordt u uit de wind gehouden, weet u dat uw financiële zaken voor u worden geregeld en kunt u zich focussen op andere dingen.

Wanneer kiest u voor bewindvoering?

Jansen Bewindvoering biedt hulp aan iedere meerderjarige die tijdelijk of duurzaam niet in staat is om voor zijn/haar financiën te zorgen. Redenen waarom men onder beschermingsbewind gesteld kan worden, zijn:

 • Problematische schulden
 • Verkwisting
 • Een lichamelijke of geestelijke beperking
 • Inkomensachteruitgang
 • Wijzigingen in de gezinssituatie
 • Onverstandig bestedingsgedrag met meer uitgaven dan inkomsten
 • Verslavingsproblemen

Bij iedereen zal de reden achter de financiële problemen anders zijn. Zolang u de wil hebt of in ieder geval enigszins inziet dat het zo niet langer kan, gaat Jansen Bewindvoering u helpen (eventueel in samenwerking met schuldhulpverlening) om uw huidige situatie te wijzigen. Samen gaan we werken aan een betere financiële toekomst zonder de zorgen die u nu heeft.

budgetbeheer-ede

Hoe werkt bewindvoering of beschermingsbewind in Ede?

In de praktijk werkt bewindvoering als volgt. Eerst is het aan u om te onderkennen dat u er zelf niet meer uitkomt en dat een oplossing nodig is. Vervolgens dient u een verzoek om uw goederen onder bewind te laten stellen in bij de rechtbank, in uw geval moet u bij de kantonrechter in Arnhem zijn. Als u wilt nemen wij deze stap voor u uit handen. Doet u dit liever zelf, dan is het van belang dat u aangeeft dat u ons, Jansen Bewindvoering, als bewindvoerder wilt. De kantonrechter bepaalt dan of u inderdaad onder bewind wordt gesteld en voor hoelang. Bij problematische schulden is dit doorgaans vijf jaar. Voor deze periode zijn wij verantwoordelijk voor de onder bewind staande goederen en financiële middelen, beschermen we u tegen nieuwe schulden en regelen wij bovendien uw belastingaangiftes.

Zo pakken wij uw financiële malaise aan

Zo pakken wij uw financiële malaise aan
Een gestructureerde aanpak is essentieel voor het wegwerken van problematische schulden. Daarom doorlopen we, samen met u, altijd de volgende stappen:

 1. openen beheer- en leefgeldrekening;
 2. zowel de inkomsten en uitgaven als de schulden in kaart brengen;
 3. aanschrijven schuldeisers;
 4. beschermen beslagvrije voet;
 5. schulden aflossen samen met schuldhulpverlening;
 6. overzicht en stabiliteit creëren.

Jansen Bewindvoering Ede helpt u er bovenop

Jansen Bewindvoering is gespecialiseerd in het af- en oplossen van problematische schulden en heeft ruime ervaring met het helpen van mensen in financiële nood. Onze oprichtster, Barbara Jansen, heeft jarenlang gewerkt als gerechtsdeurwaarder en gebruikt deze waardevolle ervaring nu in haar werk als bewindvoerder. Barbara neemt u bij de hand en gebruikt haar persoonlijke, deskundige en doortastende aanpak om u op een zo prettig mogelijke manier te helpen en ondersteunen. Daarnaast kenmerken wij ons door onze…

 • snelheid van handelen
 • deskundigheid (30 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder)
 • persoonlijke aandacht
 • specialisatie in problematische schulden
 • kwaliteit, samenwerking en betrouwbaarheid
bewindvoerder-ede

Budgetbeheer, budgetadvies en bewindvoering in Ede

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende financiële diensten in Ede. Denk hierbij aan budgetbeheer, budgetadvies en, uiteraard, bewindvoering of beschermingsbewind.

bewindvoering-arnhem

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over de bewindvoering van Jansen Bewindvoering of wilt u graag contact opnemen om voor uzelf of iemand anders hulp in te schakelen? Schroom dan niet om contact op te nemen, hoe eerder u de problemen aanpakt, hoe beter. Zo kan (nog) erger voorkomen worden en u helpt er sowieso iemand mee, al bent u het zelf. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit. U kunt Jansen Bewindvoering meteen bellen 026-8446742, maar u kunt ook het contactformulier invullen of uw telefoonnummer achterlaten, zodat u teruggebeld wordt door ons. Kies voor een betere financiële situatie en laat ons u helpen met budgetbeheer of bewindvoering in Ede. Dat is ons werk.

Neem nu contact op