Voor wie?

Beschermingsbewind is er voor iedere meerderjarige die tijdelijk of duurzaam niet in staat is om voor zijn/haar financiën te zorgen. Dit kan verschillende oorzaken hebben:

  • Lichamelijke of geestelijke toestand
  • Verkwisting
  • Problematische schulden

Bewindvoering is er om jou te beschermen. Beschermingsbewind voorkomt dat anderen misbruik van jou maken of schulden verder oplopen. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit.

De eerste stap naar financiële stabiliteit is hulp zoeken!

Werkgever

Ook voor een werkgever is het niet prettig als een medewerker financiële problemen heeft. Vaak lijdt hier het functioneren van de medewerker onder. Wanneer er beslag op het loon gelegd wordt levert dit u als werkgever extra administratieve werkzaamheden op.

Jansen Bewindvoering helpt u als werkgever graag uw medewerker rust en financiële stabiliteit te geven. Dit kan door het optreden als bewindvoerder voor uw medewerker, maar ook door minder verstrekkende maatregelen als samen het budget in kaart brengen, tips te geven hoe met geld om te gaan, of u als werkgever uitleg te geven over de regelgeving omtrent loonbeslag.

Neem geheel vrijblijvend contact op om een persoonlijke afspraak te maken.

Verwijzer

Heeft u een cliënt die niet zelf in staat is om zijn of haar financiën te beheren. Jansen Bewindvoering denkt met u mee aan een mogelijke oplossing.

Neem geheel vrijblijvend contact op om een persoonlijke afspraak te maken.

Werkzaam in de regio

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.