Beschermingsbewind door Jansen Bewindvoering

Met bewindvoering in Nijmegen bent u er zo weer financieel bovenop. Jansen bewindvoering helpt u als u geldproblemen heeft. Wij brengen financiële stabiliteit weer terug in uw leven, zodat u een zorgeloze toekomst tegemoet gaat.

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Beschermingsbewind

Als je niet in staat bent om zelf je financiële zaken te regelen dan is het mogelijk om je goederen (bijvoorbeeld je inkomsten of je huis) onder bewind te laten stellen. Jijzelf, je familie of een verwijzende instantie kan hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank. U mag aangeven wie de bewindvoering gaat uitvoeren en kunt Jansen Bewindvoering voordragen als bewindvoerder.

Jansen Bewindvoering is gezien de jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder gespecialiseerd in problematische schulden. Uiteraard zijn wij u ook graag in andere situaties van dienst.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

budgetbeheer-ede

Ik wil onder bewind gesteld worden. Hoe verloopt dat?

1. Telefonisch kennismakingsgesprek (geheel vrijblijvend).
Wanneer u denkt dat bewindvoering voor u een oplossing biedt, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zullen we dan kort met elkaar kennismaken, de situatie, en de verwachtingen over en weer bespreken. Indien gewenst zal er een vervolgafspraak gemaakt worden voor een huisbezoek.

2. Huisbezoek
Voorafgaand aan het huisbezoek wordt u gevraagd wat huiswerk te doen, zodat tijdens het huisbezoek het verzoek tot onderbewindstelling ingevuld kan worden. Vanaf dit moment begint de samenwerking tussen u en Jansen Bewindvoering.

3. Indienen verzoekschrift
Wanneer alle stukken compleet zijn, wordt het verzoekschrift ingediend bij de rechtbank.

4. Zitting Kantonrechter
Mogelijk dat de rechter u eerst wilt zien en spreken alvorens hij beslist op uw verzoek om onderbewindstelling. Vaak wil de rechter u nog wat vragen stellen. Meestal vraagt de rechter hoe het gaat, wat de verwachtingen zijn. Ook wordt de aard en de hoogte van de schulden besproken.

5. Beschikking onderbewindstelling
Wanneer de rechter het bewind uitspreekt, legt hij dit formeel vast in een beschikking.

6. Aanvang Bewind
Zodra de beschikking is ontvangen, start het bewind en kunnen we samen werken aan een financieel stabiele toekomst.

Wij, bij Jansen bewindvoering, helpen u graag met een stabiele financiële toekomst. Neem eenvoudig contact met ons op. Voor vragen kunt u ons altijd bellen naar: 026-8446742

Ons beschermingsbewind gaat verder

Maak gerust een vrijblijvende afspraak bij ons. Dit is een kennismakingsgesprek. Zo kunt u zelf ook aanvoelen of wij de juiste bewindvoerder voor u zijn. Wat u van ons kunt verwachten:

 • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring;
 • Bij ons heeft u altijd persoonlijk contact;
 • Binnen 24u heeft u contact met ons;
 • Kwaliteit, samenwerking en betrouwbaarheid staat bij ons voorop.

Aanvang Bewind

Wanneer de beschikking is ontvangen zullen de volgende stappen genomen worden:

 1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
 2. Inventariseren inkomsten / uitgaven
 3. Betalen vaste lasten
 4. Inventariseren schulden
 5. Beschermen beslagvrije voet
 6. Schulden regelen (evt in samenwerking met schuldhulpverlening)
 7. Overzicht en stabiliteit creëren.

Neem nu contact op

Kosten van beschermingsbewind

Bij beschermingsbewind of budgetbeheer zijn kosten aan verbonden. De tarieven worden jaarlijks door de overheid bepaald. Kunt u deze tarieven niet betalen? Geen probleem! Dan kunnen we samen met u een aanspraak maken op bijzondere bijstand. Dit is echter wel afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Samen met u kijken we in oplossingen.