Financieel er weer bovenop komen dankzij bewindvoering in Nijmegen

Met bewindvoering in Nijmegen bent u er zo weer financieel bovenop. Jansen bewindvoering helpt u als u geldproblemen heeft. Wij brengen financiële stabiliteit weer terug in uw leven, zodat u een zorgeloze toekomst tegemoet gaat.

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Financiële hulp en steun

Vindt u het moeilijk om uw rekeningen op tijd te betalen? Of is het lastig om uw inkomen te beheren? Als u zich hierin herkent, dan is het verstandig om hulp in te schakelen. Wij zijn de expert in bewindvoering rondom Nijmegen. Wij kijken met u mee en brengen in kaart wat u echt nodig heeft. Samen met u en een stappenplan zorgen wij ervoor dat u uit uw financiële problemen komt.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

budgetbeheer-ede

Professionele bewindvoering in Nijmegen

Het kan zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Schulden hebben en de rekeningen proberen te blijven betalen, eist uiteindelijk zijn tol. Dit begrijpen wij heel goed. Zo gaat al het contact met deurwaarders of aanmaningen altijd via ons. Op deze manier willen wij u een beetje de rust en ruimte geven. Met nieuwe energie kunt u dan samen met uw bewindvoerder, uw schulden gaan aflossen. Weet dat u er nooit alleen voor staat en dat er instanties zijn die u graag helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering en er zijn altijd genoeg mogelijkheden voor een zorgeloze toekomst, ook op financieel gebied.

Wij, bij Jansen bewindvoering, helpen u graag met een stabiele financiële toekomst. Neem eenvoudig contact met ons op. Voor vragen kunt u ons altijd bellen naar: 026-8446742

Onze bewindvoering in Nijmegen gaat verder

Maak gerust een vrijblijvende afspraak bij ons. Dit is een kennismakingsgesprek. Zo kunt u zelf ook aanvoelen of wij de juiste bewindvoerder voor u zijn. Wat u van ons kunt verwachten:

 • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring;
 • Bij ons heeft u altijd persoonlijk contact;
 • Binnen 24u heeft u contact met ons;
 • Kwaliteit, samenwerking en betrouwbaarheid staat bij ons voorop.

Jansen Bewindvoering helpt heel Nijmegen en omgeving

Bevindt u zich in een lastige situatie in of in de buurt van het Gelderse Nijmegen? Dan is het aan te raden om onder bewindvoering in Nijmegen te staan. U bent aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering uit de omgeving van Nijmegen. Wanneer u voor ons kiest, kunt u gebruikmaken van onze professionele hulp en deskundigheid bij budgetbeheer en bewindvoering in Nijmegen. Bent u op zoek naar financiële hulp? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Op deze manier bereiken we samen het gewenste doel: financiële stabiliteit en het aflossen van eventuele schulden.

Hoe bij verloopt beschermingsbewind bij ons

Wanneer u kiest voor beschermingsbewind bij ons, volgt er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan gaan we de volgende stappen met u nemen:

  • Openen beheer- en leefgeldrekening bij de bank;
  • Inventariseren inkomsten en uitgaven;
  • Betalen vaste lasten;
  • Inventariseren schulden;

Beschermen beslagvrije voet;
Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening);
Overzicht en stabiliteit creëren.

bewindvoerder-ede

Over onze bewindvoerders

Jansen Bewindvoering heeft verschillende bewindvoerders in de omgeving Nijmegen die u bijstaan bij uw financiële problemen. Barbara Jansen is de oprichter van de organisatie. Zij is meerdere jaren werkzaam geweest als gerechtsdeurwaarder en is gespecialiseerd in problematische schulden. Zij weet als geen anders hoe u weer controle kunt krijgen over uw financiële situatie. Wij zijn een jonge organisatie, daardoor zijn onze wachtlijsten niet lang, vergeleken met andere bewindvoerders. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten totdat u de zo gewenste deskundige en professionele hulp kunt ontvangen. Wij, als bewindvoerders, snappen dat het in sommige gevallen van belang is om snel te handelen.

Neem nu contact op

bewindvoering-arnhem

Hoe vraagt u bewindvoering aan

Beschermingsbewind kunt u zelf aanvragen. Dit doet u wanneer u inziet dat de zaken echt ander moeten. Ook kunt u bewindvoering vragen voor iemand anders. Als u bijvoorbeeld ziet dat een ander serieuze geldproblemen heeft en hier aan onderdoor gaat. Dit kan ook ontstaan door financiële uitbuiting door bijvoorbeeld een familielid.

Wanneer u beschermingsbewind of bewindvoering wilt aanvragen gaat u maar een kantonrechter. De formulieren kunt u hiervoor online downloaden om uw aanvraag in te dienen. U zelf kiest de bewindvoerder. Hier kunt u Jansen Bewindvoering aandragen als u graag ons uw bewindvoering in Nijmegen ziet begeleiden. Als u hulp wilt bij het indienen van de bewindvoering aanvraag kunt u contact met ons opnemen.

Neem nu contact op

Bewindvoering stopzetten

Hoewel u zelf kiest voor bewindvoering, bepaalt u niet wanneer dit stopgezet wordt. Dit hangt namelijk van de situatie af en of de persoon, u, er ook echt klaar voor is. De kantonrechter bepaalt wanneer de bewindvoering stopt. Ook hiervoor moet u een aanvraag indienen. Voor uw beëindigingsverzoek schrijft u een brief met daarin onder andere waarom u vraagt om de beëindiging van uw beschermingsbewind, de reden dat u onder beschermingsbewind werd gesteld en hoe de situatie nu veranderd is. Als u bewijsstukken heeft van uw verbeterde situatie, dan dient u deze mee te sturen. Wij kunnen u goed helpen wanneer het stopzetten van uw bewindvoering aan de orde is. Omdat wij u tijdens het hele proces (als het goed is) hebben zien groeien en uw financiële situatie aanzienlijk hebben zien verbeteren, weten we wanneer het tijd is. Uiteraard zullen wij het ook aangeven wanneer wij denken dat u weer zonder bewindvoering zelfstandig verder kunt.

bewindvoering-arnhem

Kosten van beschermingsbewind

Aan beschermingsbewind of budgetbeheer zijn kosten verbonden. De tarieven worden jaarlijks door de overheid bepaald. Kunt u deze tarieven niet betalen? Geen probleem! Dan vragen we samen met u bijzondere bijstand aan voor de kosten bij de gemeente waar u woonachtig bent. Of bijzondere bijstand wordt toegewezen is wel afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Samen met u kijken we naar oplossingen.

Bewindvoering Nijmegen

Neem contact op

Heeft u financiële problemen? Laat dan Jansen Bewindvoering u helpen Door te kiezen voor Jansen Bewindvoering voor de uitvoering van de bewindvoering in Nijmegen, zorgt u ervoor dat u snel de gewenste resultaten behaald. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke samenwerking, waarbij altijd wordt gekeken naar hoe u in de toekomst beter kunt omgaan met uw financiën. Neem direct contactformulier met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen. Het is immers van belang om snel te handelen. In het algemeen geldt namelijk dat hoe langer u wacht, hoe erger uw problemen worden. Dankzij bewindvoering in Nijmegen wordt u gered van de financiële strop.

Neem nu contact op

Wat kost bewindvoering per maand?

De kosten voor bewindvoering Nijmegen worden elk jaar door de overheid vastgesteld en verschillen per persoonlijke situatie. Zo hangt het af van de schulden en of het om één persoon gaat of om een echtpaar bijvoorbeeld. Gemiddeld liggen de kosten voor bewindvoering per maand op € 150. Kunt u deze niet betalen? Dan is er mogelijk aanspraak op bijzondere bijstand. Dit hangt af van de hoogte van uw inkomen.

Hoe kan ik bewindvoering aanvragen?

Heeft u of een dierbare financiële hulp nodig? Zit u met uw handen in het haar vanwege schulden? Vraag dan bewindvoering aan bij Jansen bewindvoering en zet de eerste stap. Wij kunnen u helpen. U kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw situatie te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)26 844 6742. Onze bewindvoeders staan voor u klaar!

Kan ik vrijwillig onder bewindvoering?

Bewindvoering kan vrijwillig of onder dwang worden toegewezen. De persoonlijke situatie speelt hierbij een belangrijke rol. Een verzoek wordt gedaan bij de kantonrechter bij de rechtbank waar de desbetreffende woonachtig is. Hiervoor is geen advocaat nodig en kan het verzoek vrijwillig worden aangevraagd. Ook komen gedwongen verzoeken voor. Wanneer u vrijwillig het verzoek indient is het verstandig om dit te doen met behulp van familie of hulpverleners (bewindvoerder Nijmegen bijvoorbeeld).

Wie betaalt de kosten van een bewindvoerder?

Wanneer u een bewindvoerder in Nijmegen heeft ingeschakeld, zal deze uiteraard ook betaald moeten worden. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening mits u deze niet kunt betalen. Er zal dan een bijzondere bijstandsregeling aangevraagd moeten worden bij uw gemeente. Naast de maandelijkse kosten voor de bewindvoerder, is het ook mogelijk dat er voor griffierechten betaald moet worden. Dit zijn de kosten voor de behandeling bij de rechtbank. Voor verdere vragen over de kosten van een bewindvoerder, kunt u bij ons terecht. Jansen bewindvoering Nijmegen helpt u met uw financiële situatie.