Bewindvoering Nijmegen

Door Jansen Bewindvoering

Bewindvoering in Nijmegen

Heeft u problemen met het betalen van uw rekeningen en eist dit zijn tol? Weet u niet zo goed hoe u uw inkomen kunt beheren, zodat u niet nog meer in de financiële problemen raakt? Financiële situaties zoals situaties waarin u schulden heeft, kunnen erg vervelend zijn, zowel voor u als voor uw omgeving. Wellicht ziet u soms door de bomen het bos niet meer en weet u niet wat u moet doen na de zoveelste aanmaning of deurwaarder. Financiële stabiliteit is waar u naar streeft, maar in sommige gevallen kan dit lastig zijn. Weet dat u er nooit alleen voor staat en dat er instanties zijn die u graag helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en het aflossen van eventuele schulden. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering en er zijn altijd genoeg mogelijkheden voor een zorgeloze toekomst, ook op financieel gebied.

Neem hier contact op

Onze professionele hulp

Bevindt u zich in een lastige situatie in of in de buurt van het Gelderse Nijmegen? Dan is het aan te raden om onder bewindvoering in Nijmegen te staan. U bent aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering uit de omgeving van Nijmegen. Wanneer u voor ons kiest, kunt u gebruikmaken van onze professionele hulp en deskundigheid bij budgetbeheer en bewindvoering in Nijmegen. Bent u op zoek naar financiële hulp? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Op deze manier bereiken we samen het gewenste doel: financiële stabiliteit en het aflossen van eventuele schulden.

Wat is bewindvoering precies?

Er wordt weleens gezegd dat bewindvoering mensen tegen zichzelf of tegen misbruik van anderen op financieel gebied beschermd. Niet voor niets wordt bewindvoering daarom ook wel beschermingsbewind genoemd. Bewindvoering is professionele hulp voor mensen die niet (meer) in staat zijn om hun eigen geldzaken te regelen. Dit kan te maken hebben met dementie of ouderdom, maar ook met bijvoorbeeld (gok)verslavingen of een gebrek aan inzicht om het geld dat binnenkomt in de juiste bestemmingen te steken. Zo gaan rekeningen en andere vaste lasten natuurlijk voor nieuwe kleding of andere luxeartikelen.

Met bewindvoering kunt u werken aan het verbeteren van uw financiële situatie. Op de vraag wat is bewindvoering?, kan ook wel als antwoord gegeven worden dat dit het laatste redmiddel is om iemand uit serieuze geldproblemen te krijgen.

Hoe werkt bewindvoering in Nijmegen?

Is het onmogelijk voor u om de financiële zaken helemaal zelf te regelen? Uw financiële situatie kan verschillende oorzaken hebben. Misschien bent u ziek of lijdt u aan een andere lichamelijke beperking, heeft u een verslaving of zijn er problemen in uw privéleven. Laat uw goederen, zoals uw inkomsten of uw huis, onder bewind stellen. Als u interesse heeft in bewindvoering in Nijmegen is het mogelijk om een verzoek in te dienen bij de rechtbank. Dit kunt u zelf doen, maar het is ook mogelijk om dit door een familielid of een aanwijzende instantie te laten uitvoeren. Wanneer u kunt aangeven wie de bewindvoering voor u uitvoert, kunt u aangeven dat Jansen Bewindvoering door u gekozen is als bewindvoerder. Nadat dit verzoek ingediend is, gaan we er samen met u aan werken om uw financiële situatie weer onder controle te krijgen. Jansen Bewindvoering nabij Nijmegen heeft veel ervaring op het gebied van bewindvoering en is gespecialiseerd in problematische schulden. Daarnaast kunnen we u ook helpen met vele andere diensten, zoals beschermingsbewind, inkomensbeheer en budgetadvies.

Als u kiest voor Jansen Bewindvoering

Indien u kiest voor Jansen Bewindvoering, volgt er eerst een geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

  1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  2. Inventariseren inkomsten en uitgaven
  3. Betalen vaste lasten
  4. Inventariseren schulden
  5. Beschermen beslagvrije voet
  6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
  7. Overzicht en stabiliteit creëren.

Aan beschermingsbewind zijn wel kosten verbonden. Om u goed te kunnen helpen, steken we hier veel tijd in. De tarieven die wij hanteren worden jaarlijks door de overheid vastgesteld. Om te zien of u in aanmerking komt voor bijzondere bestand om onze kosten te kunnen betalen, kijken we naar de hoogte van uw inkomsten.

Over Jansen Bewindvoering

We vertellen u graag meer over de bewindvoerder in Nijmegen. Jansen Bewindvoering is opgericht door Barbara Jansen. Doordat Barbara Jansen meerdere jaren werkzaam is geweest als gerechtsdeurwaarder en gespecialiseerd is in problematische schulden, kan ze mensen goed van dienst zijn bij het onder controle krijgen van hun financiële situatie. Ze helpt mensen graag met haar deskundigheid en de ervaring die ze heeft opgedaan toen ze nog werkzaam was als gerechtsdeurwaarder. Doordat Jansen Bewindvoering een jonge organisatie is, zijn de wachtlijsten vergeleken met andere bewindvoerders tamelijk kort. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten totdat u de zo gewenste deskundige en professionele hulp kunt ontvangen. Deze bewindvoerder snapt dat het in sommige gevallen van belang is om snel te handelen.

Bewindvoering aanvragen

Wilt u graag bewindvoering aanvragen? U kunt zelf uw eigen bewindvoering aanvragen wanneer u inziet dat zaken anders moeten. Of u kunt bewindvoering aanvragen voor iemand anders, wanneer u ziet dat een ander onder doorgaat aan serieuze geldproblemen of wellicht wordt belast met financiële uitbuiting (door een familielid).

Hoe? U vraagt bewindvoering aan bij de kantonrechter. Hiervoor kunt u online een formulier downloaden om uw aanvraag mee in te dienen. U stelt zelf ook een bewindvoerder in Nijmegen voor. Hier kunt u Jansen Bewindvoering aandragen als u graag ons uw bewindvoering in Nijmegen ziet begeleiden. Als u hulp wilt bij het indienen van de bewindvoering aanvraag kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer stopt bewindvoering?

Als u zich afvraagt wanneer de bewindvoering in Nijmegen stopt, vindt u hier het antwoord. Wanneer bewindvoering stopt, hangt ervan af of u (of de persoon in kwestie) hier echt klaar voor is. De kantonrechter bepaalt wanneer bewindvoering stopt. Ook hiervoor dient u een aanvraag in te dienen bij de kantonrechter. Voor uw beëindigingsverzoek schrijft u een brief met daarin onder andere waarom u vraagt om de beëindiging van uw beschermingsbewind, de reden dat u onder beschermingsbewind werd gesteld en hoe de situatie nu veranderd is. Als u bewijsstukken heeft van uw verbeterde situatie, dan dient u deze mee te sturen.

Wij kunnen u goed helpen wanneer het stopzetten van uw bewindvoering aan de orde is. Omdat wij u tijdens het hele proces (als het goed is) hebben zien groeien en uw financiële situatie aanzienlijk hebben zien verbeteren, weten we wanneer het tijd is. Uiteraard zullen wij het ook aangeven wanneer wij denken dat u weer zonder bewindvoering zelfstandig verder kunt.

Neem contact met ons op

Door te kiezen voor Jansen Bewindvoering voor de uitvoering van de bewindvoering in Nijmegen, zorgt u ervoor dat u snel de gewenste resultaten behaald. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke samenwerking, waarbij altijd wordt gekeken naar hoe u in de toekomst beter kunt omgaan met uw financiën. Neem direct contactformulier met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen. Het is immers van belang om snel te handelen. In het algemeen geldt namelijk dat hoe langer u wacht, hoe erger uw problemen worden. Dankzij bewindvoering in Nijmegen wordt u gered van de financiële strop.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.