Bewindvoering in Nijmegen

Heeft u problemen met het betalen van uw rekeningen? Weet u niet zo goed hoe u uw inkomen wilt beheren? Financiële situaties kunnen erg vervelend zijn. Wellicht ziet u soms door de bomen het bos niet meer en weet u niet wat u moet doen na de zoveelste aanmaning of deurwaarder. Weet dat u er nooit alleen voor staat. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering en er zijn altijd genoeg mogelijkheden voor een zorgeloze toekomst.

 

Bevindt u zich in een lastige situatie? Dan is het aan te raden om onder bewindvoering in Nijmegen te staan. U bent aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering. Wanneer u voor ons kiest kunt u gebruikmaken van onze hulp bij budgetbeheer en bewindvoering in Nijmegen. Bent u op zoek naar financiële hulp? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Op deze manier bereiken we samen het gewenste doel.

 

Hoe werkt bewindvoering in Nijmegen?

Is het onmogelijk voor u om de financiële zaken zelf te regelen? Laat uw goederen onder bewind stellen. Het is mogelijk om een verzoek in te dienen bij de rechtbank. Wanneer u kunt aangeven wie de bewindvoering voor u uitvoert, kunt u aangeven dat Jansen Bewindvoering door u gekozen is als bewindvoerder. Jansen Bewindvoering nabij Nijmegen heeft veel ervaring op het gebied van bewindvoering en is gespecialiseerd in problematische schulden. Daarnaast kunnen we u ook helpen met vele andere diensten.

Indien u ons kiest voor de bewindvoering, volgt er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

  • 1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  • 2. Inventariseren inkomsten en uitgaven
  • 3. Betalen vaste lasten
  • 4. Inventariseren schulden
  • 5. Beschermen beslagvrije voet
  • 6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
  • 7. Overzicht en stabiliteit creëren.

De diensten van Jansen Bewindvoering

Naast budgetbeheer kunt u bij Jansen Bewindvoering terecht voor budgetadvies, inkomensbeheer en bewindvoering. Wij zijn u graag van dienst!

 

Neem contact met ons op!

Door te kiezen voor Jansen Bewindvoering voor de uitvoering van de bewindvoering in Nijmegen, zorgt u ervoor dat u snel de gewenste resultaten behaald. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke samenwerking, waarbij altijd wordt gekeken naar hoe u in de toekomst beter kunt omgaan met uw financiën. Neem direct contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen.