Bewindvoering in Nijmegen

Heeft u problemen met het betalen van uw rekeningen en eist dit zijn tol? Weet u niet zo goed hoe u uw inkomen kunt beheren, zodat u niet nog meer in de financiële problemen raakt? Financiële situaties zoals situaties waarin u schulden heeft kunnen erg vervelend zijn, zowel voor u als voor uw omgeving. Wellicht ziet u soms door de bomen het bos niet meer en weet u niet wat u moet doen na de zoveelste aanmaning of deurwaarder. Financiële stabiliteit is waar u naar streeft, maar in sommige gevallen kan dit lastig zijn. Weet dat u er nooit alleen voor staat en dat er instanties zijn die u graag helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en het aflossen van eventuele schulden. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering en er zijn altijd genoeg mogelijkheden voor een zorgeloze toekomst, ook op financieel gebied.

Bevindt u zich in een lastige situatie in of in de buurt van het Gelderse Nijmegen? Dan is het aan te raden om onder bewindvoering in Nijmegen te staan. U bent aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering uit de omgeving van Nijmegen. Wanneer u voor ons kiest kunt u gebruikmaken van onze professionele hulp en deskundigheid bij budgetbeheer en bewindvoering in Nijmegen. Bent u op zoek naar financiële hulp? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Op deze manier bereiken we samen het gewenste doel: financiële stabiliteit en het aflossen van eventuele schulden.

Hoe werkt bevindvoering in Nijmegen?

Is het onmogelijk voor u om de financiële zaken helemaal zelf te regelen? Uw financiële situatie kan verschillende oorzaken hebben. Misschien bent u ziek of lijdt u aan een andere lichamelijke beperking, heeft u een verslaving of zijn er problemen in uw privéleven. Laat uw goederen, zoals uw inkomsten of uw huis, onder bewind stellen. Als u interesse heeft in bewindvoering in Nijmegen is het mogelijk om een verzoek in te dienen bij de rechtbank. Dit kunt u zelf doen, maar het is ook mogelijk om dit door een familielid of een aanwijzende instantie te laten uitvoeren. Wanneer u kunt aangeven wie de bewindvoering voor u uitvoert, kunt u aangeven dat Jansen Bewindvoering door u gekozen is als bewindvoerder. Nadat dit verzoek ingediend is, gaan we er samen met u aan werken om uw financiële situatie weer onder controle te krijgen. Jansen Bewindvoering nabij Nijmegen heeft veel ervaring op het gebied van bewindvoering en is gespecialiseerd in problematische schulden. Daarnaast kunnen we u ook helpen met vele andere diensten, zoals beschermingsbewind en inkomensbeheer en budgetadvies.

Indien u ons kiest voor de bewindvoering in Nijmegen, volgt er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

  • 1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  • 2. Inventariseren inkomsten en uitgaven
  • 3. Betalen vaste lasten
  • 4. Inventariseren schulden
  • 5. Beschermen beslagvrije voet
  • 6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
  • 7. Overzicht en stabiliteit creëren.

Over Jansen Bewindvoering

We vertellen u graag meer over de bewindvoerder in Nijmegen. Jansen Bewindvoering is opgericht door Barbara Jansen. Doordat Barbara Jansen meerdere jaren werkzaam is geweest als gerechtsdeurwaarder en gespecialiseerd is in problematische schulden, kan ze mensen goed van dienst zijn bij het onder controle krijgen van hun financiële situatie. Ze helpt mensen graag met haar deskundigheid en de ervaring die ze heeft opgedaan toen ze nog werkzaam was als gerechtsdeurwaarder. Doordat Jansen Bewindvoering een jonge organisatie is, zijn de wachtlijsten vergeleken met andere bewindvoerders tamelijk kort. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten totdat u de zo gewenste deskundige en professionele hulp kunt ontvangen. Deze bewindvoerder snapt dat het in sommige gevallen van belang is om snel te handelen.

Neem contact met ons op voor bewindvoering in Nijmegen

Door te kiezen voor Jansen Bewindvoering voor de uitvoering van de bewindvoering in Nijmegen, zorgt u ervoor dat u snel de gewenste resultaten behaald. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke samenwerking, waarbij altijd wordt gekeken naar hoe u in de toekomst beter kunt omgaan met uw financiën. Neem direct contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen. Het is immers van belang om snel te handelen. In het algemeen geldt namelijk dat hoe langer u wacht, hoe erger uw problemen worden. Dankzij bewindvoering in Nijmegen wordt u gered van de financiële strop.