Financieel er weer bovenop komen dankzij bewindvoering in Nijmegen

Met Jansen Bewindvoering brengt u de financiële stabiliteit weer terug in uw leven en kunt u een zorgeloze toekomst tegemoet.

Vertel mij meer

Professionele hulp bij financiële problemen

Heeft u problemen met het betalen van uw rekeningen en eist dit zijn tol? Weet u niet zo goed hoe u uw inkomen kunt beheren, zodat u niet nog meer in de financiële problemen raakt? Financiële situaties zoals situaties waarin u schulden heeft, kunnen erg vervelend zijn, zowel voor u als voor uw omgeving. Wellicht ziet u soms door de bomen het bos niet meer en weet u niet wat u moet doen na de zoveelste aanmaning of deurwaarder. Financiële stabiliteit is waar u naar streeft, maar in sommige gevallen kan dit lastig zijn. Weet dat u er nooit alleen voor staat en dat er instanties zijn die u graag helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en het aflossen van eventuele schulden. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering en er zijn altijd genoeg mogelijkheden voor een zorgeloze toekomst, ook op financieel gebied.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

Jansen Bewindvoering helpt mensen met financiële problemen in omgeving Nijmegen

Bevindt u zich in een lastige situatie in of in de buurt van het Gelderse Nijmegen? Dan is het aan te raden om onder bewindvoering in Nijmegen te staan. U bent aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering uit de omgeving van Nijmegen. Wanneer u voor ons kiest, kunt u gebruikmaken van onze professionele hulp en deskundigheid bij budgetbeheer en bewindvoering in Nijmegen. Bent u op zoek naar financiële hulp? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Op deze manier bereiken we samen het gewenste doel: financiële stabiliteit en het aflossen van eventuele schulden.

Als u kiest voor Jansen Bewindvoering

Indien u kiest voor Jansen Bewindvoering, volgt er eerst een geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

  1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  2. Inventariseren inkomsten en uitgaven
  3. Betalen vaste lasten
  4. Inventariseren schulden
  5. Beschermen beslagvrije voet
  6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
  7. Overzicht en stabiliteit creëren.

Aan beschermingsbewind zijn wel kosten verbonden. Om u goed te kunnen helpen, steken we hier veel tijd in. De tarieven die wij hanteren worden jaarlijks door de overheid vastgesteld. Om te zien of u in aanmerking komt voor bijzondere bestand om onze kosten te kunnen betalen, kijken we naar de hoogte van uw inkomsten.

Over Jansen Bewindvoering

We vertellen u graag meer over de bewindvoerder in Nijmegen. Jansen Bewindvoering is opgericht door Barbara Jansen. Doordat Barbara Jansen meerdere jaren werkzaam is geweest als gerechtsdeurwaarder en gespecialiseerd is in problematische schulden, kan ze mensen goed van dienst zijn bij het onder controle krijgen van hun financiële situatie. Ze helpt mensen graag met haar deskundigheid en de ervaring die ze heeft opgedaan toen ze nog werkzaam was als gerechtsdeurwaarder. Doordat Jansen Bewindvoering een jonge organisatie is, zijn de wachtlijsten vergeleken met andere bewindvoerders tamelijk kort. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten totdat u de zo gewenste deskundige en professionele hulp kunt ontvangen. Deze bewindvoerder snapt dat het in sommige gevallen van belang is om snel te handelen.

Bewindvoering in Nijmegen aanvragen

Wilt u graag bewindvoering aanvragen? U kunt zelf uw eigen bewindvoering aanvragen wanneer u inziet dat zaken anders moeten. Of u kunt bewindvoering aanvragen voor iemand anders, wanneer u ziet dat een ander onder doorgaat aan serieuze geldproblemen of wellicht wordt belast met financiële uitbuiting (door een familielid).

Hoe? U vraagt bewindvoering aan bij de kantonrechter. Hiervoor kunt u online een formulier downloaden om uw aanvraag mee in te dienen. U stelt zelf ook een bewindvoerder in Nijmegen voor. Hier kunt u Jansen Bewindvoering aandragen als u graag ons uw bewindvoering in Nijmegen ziet begeleiden. Als u hulp wilt bij het indienen van de bewindvoering aanvraag kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer stopt bewindvoering?

Als u zich afvraagt wanneer de bewindvoering in Nijmegen stopt, vindt u hier het antwoord. Wanneer bewindvoering stopt, hangt ervan af of u (of de persoon in kwestie) hier echt klaar voor is. De kantonrechter bepaalt wanneer bewindvoering stopt. Ook hiervoor dient u een aanvraag in te dienen bij de kantonrechter. Voor uw beëindigingsverzoek schrijft u een brief met daarin onder andere waarom u vraagt om de beëindiging van uw beschermingsbewind, de reden dat u onder beschermingsbewind werd gesteld en hoe de situatie nu veranderd is. Als u bewijsstukken heeft van uw verbeterde situatie, dan dient u deze mee te sturen.

Wij kunnen u goed helpen wanneer het stopzetten van uw bewindvoering aan de orde is. Omdat wij u tijdens het hele proces (als het goed is) hebben zien groeien en uw financiële situatie aanzienlijk hebben zien verbeteren, weten we wanneer het tijd is. Uiteraard zullen wij het ook aangeven wanneer wij denken dat u weer zonder bewindvoering zelfstandig verder kunt.

Financieel in de problemen?

Neem dan contact met ons op voor een oplossing

Door te kiezen voor Jansen Bewindvoering voor de uitvoering van de bewindvoering in Nijmegen, zorgt u ervoor dat u snel de gewenste resultaten behaald. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke samenwerking, waarbij altijd wordt gekeken naar hoe u in de toekomst beter kunt omgaan met uw financiën. Neem direct contactformulier met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen. Het is immers van belang om snel te handelen. In het algemeen geldt namelijk dat hoe langer u wacht, hoe erger uw problemen worden. Dankzij bewindvoering in Nijmegen wordt u gered van de financiële strop.

Neem nu contact op