Op zoek naar bewindvoering in Zutphen of omgeving?

Blijven de rekeningen maar opstapelen en lukt het u niet meer om deze tijdig te betalen? Heeft u moeite met het beheren van uw financiële situatie? Zit u in een penibele financiële situatie? Mogelijk heeft u dan baat bij bewindvoering in Zutphen of omgeving. Als u zich hopeloos voelt over uw financiën kan Jansen Bewindvoering u verder helpen. Door middel van bewindvoering in Zutphen staat u er niet alleen voor en is verandering mogelijk. Bewindvoering te Zutphen is mogelijk voor meerderjarigen die het niet lukt om zelf hun financiële situatie op orde te houden. Meer weten over wat Jansen Bewindvoering voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om verder te informeren.

Hoe werkt bewindvoering te Zutphen of omstreken?

Als het u niet lukt zelf uw financiële zaken te regelen dan is het mogelijk om uw goederen (bijvoorbeeld uw inkomsten of uw huis) onder bewind te laten stellen. Uzelf, een familielid of een verwijzende instantie kan hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank. U mag aangeven wie de bewindvoering gaat uitvoeren en kunt Jansen Bewindvoering voordragen voor de bewindvoering in Zutphen. Gezien onze jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder zijn we zeer gespecialiseerd in problematische schulden. Uiteraard kunnen we u ook van dienst zijn bij andere financiële problemen.

Indien u Jansen Bewindvoering inschakelt voor bewindvoering in Zutphen houden we eerst een geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Wanneer de beschikking is ontvangen verloopt de aanvang van de bewindvoering als volgt:

  • Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  • Inventariseren inkomsten / uitgaven
  • Betalen vaste lasten
  • Inventariseren schulden
  • Beschermen beslagvrije voet
  • Schulden regelen (evt in samenwerking met schuldhulpverlening)
  • Overzicht en stabiliteit creëren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op!
Wilt u verder informeren over bewindvoering in Zutphen of omgeving? Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan eens contact op! Dat kan geheel vrijblijvend door te bellen naar 026-8446742. Ook kunt u een bericht sturen door middel van het contactformulier of per e-mail.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.