Budgetbeheer in Apeldoorn door Jansen Bewindvoering

Op zoek naar een organisatie die budgetbeheer in Apeldoorn aanbiedt? Wanneer het op financieel gebied niet lekker loopt, kunt u professionele hulp inschakelen. Jansen Bewindvoering kan u van dienst zijn. Lijkt professionele hulp van een ervaren specialist u verstandig en staat u open voor hulp in uw financiële situatie? Neem dan contact met ons op.

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Hulp in de vorm van budgetbeheer in Apeldoorn

Wanneer u in Apeldoorn of omgeving woont en hulp wenst bij het op de rit krijgen van uw financiën, dan kunt u contact met ons opnemen. Budgetbeheerder Barbara Jansen van Jansen Bewindvoering helpt u graag om uw grip op geld (terug) te krijgen. Hoe? Door op vrijwillige basis een overeenkomst aan te gaan die Barbara de bevoegdheid geeft over uw budgetbeheer in Apeldoorn. Lees hieronder meer over budgetbeheer en beschermingsbewind door Jansen Bewindvoering.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

Voor wie is bewindvoering in Apeldoorn?

Iedere meerderjarige die tijdelijk of voor een langere periode niet in staat is om voor zijn of haar financiën te zorgen kan voor hulp terecht bij Jansen Bewindvoering. Problematische schulden, verkwisting of een lichamelijke of geestelijke toestand waardoor men niet in staat is zelf alles op de rit te houden, kunnen redenen zijn waarom men onder beschermingsbewind gesteld kan worden.

Budgetbeheer in Apeldoorn bij financiële problemen

Andere oorzaken van financiële problemen kunnen te maken hebben met een inkomensachteruitgang door plotseling verlies van werk, een wijzigingen in de gezinssituatie, onverstandig bestedingsgedrag met meer uitgaven dan inkomsten of een verslavingsprobleem. Bij iedereen kan de reden achter de financiële problemen anders zijn.

Zolang u de wil heeft of in ieder geval enigszins inziet dat het zo niet langer door kan gaan, zal Jansen Bewindvoering u helpen middels budgetbeheer in Apeldoorn of beschermingsbewind (eventueel in combinatie met schuldhulpverlening) om uw huidige situatie te wijzigen. Samen gaan we werken aan een betere financiële toekomst.

budgetbeheer-ede

Hoe we u helpen?

Samen roepen we de schulden een halt toe en gaan we ervoor zorgen dat er vanaf nu alleen nog maar vooruitgang is. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit. Bewindvoering is er om u te beschermen. Dit kan tegen uzelf zijn, omdat u niet juist omgaat met uw geld, maar eveneens kan bewindvoering in Apeldoorn u beschermen tegen anderen die misbruik van u maken. Bewindvoering voorkomt dat schulden verder oplopen.

Jansen Bewindvoering kan u hulp bieden middels budgetbeheer/inkomensbeheer, budgetadvies en bewindvoering. Dit doet Barbara op zeer persoonlijke wijze en de hulp is altijd in uw belang. Met 10 jaar werkervaring als deurwaarder weet Barbara van wanten en kan ze u goed helpen als bewindvoerder en budgetbeheerder.

bewindvoering-arnhem

Financieel in de problemen?

Maak gebruik van onze dienstverlening

Zorg dat u alles weer op de rit krijgt en bel Jansen Bewindvoering direct voor hulp met uw budgetbeheer in Apeldoorn. Wij nemen dat graag professioneel van u over, zodat u in de toekomst zonder financiële zorgen kunt leven. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en streeft naar financiële stabiliteit. U kunt Jansen Bewindvoering meteen bellen op 026-8446742, maar u kunt ook het contactformulier invullen of uw telefoonnummer achterlaten, zodat u teruggebeld wordt door ons. Kies voor een betere financiële situatie en laat ons u helpen met budgetbeheer, dat is ons werk!

Neem nu contact op