Hulp bij schulden in Arnhem

Heeft u of heeft iemand in uw omgeving te maken met schulden die u of die persoon zelf niet meer kan oplossen? Dan biedt beschermingsbewind mogelijk een oplossing. Jansen Bewindvoering kan uw schulden regelen in Arnhem en omgeving eventueel in samenwerking met schuldhulpverlening. Jansen Bewindvoering brengt rust in uw financiële situatie door samen naar oplossingen te zoeken en door de huidige problemen aan te pakken. Door bewindvoering eventueel in combinatie met schuldhulpverlening kunt u uw leven weer op de rit krijgen. Jansen Bewindvoering biedt u graag hulp om het hoofd boven water te houden.

Voor wie is bewindvoering in Arnhem?

Jansen Bewindvoering biedt hulp aan iedere meerderjarige die tijdelijk of duurzaam niet in staat is om voor zijn/haar financiën te zorgen. Redenen waarom men onder beschermingsbewind gesteld kan worden, zijn problematische schulden of verkwisting of men is door een lichamelijke of geestelijke toestand niet in staat zelf alles op de rit te houden. Andere oorzaken van financiële problemen kunnen te maken hebben met een inkomensachteruitgang door plotseling verlies van werk, een wijzigingen in de gezinssituatie, onverstandig bestedingsgedrag met meer uitgaven dan inkomsten of een verslavingsprobleem. Bij iedereen zal de reden achter de financiële problemen anders zijn. Zolang u de wil hebt of in ieder geval enigszins inziet dat het zo niet langer kan, gaat Jansen Bewindvoering u helpen (eventueel in samenwerking met schuldhulpverlening) om uw huidige situatie te wijzigen. Samen gaan we werken aan een betere financiële toekomst zonder de zorgen die u nu heeft.

Wilt u professionele hulp bij schulden?

Bewindvoering is er om u te beschermen. Dit kan tegen uzelf zijn, omdat u niet juist omgaat met uw geld, maar eveneens kan bewindvoering u beschermen tegen anderen die misbruik van u maken. Bewindvoering voorkomt dat schulden verder oplopen. Samen roepen we de schulden een halt toe en gaan we ervoor zorgen dat er vanaf nu alleen nog maar voortuitgang is. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit.

Jansen Bewindvoering is een bewindvoeringskantoor dat u hulp kan bieden middels budgetbeheer/inkomensbeheer, budgetadvies en bewindvoering. Wanneer er sprake is van problematische schulden zullen wij de volgende stappen doorlopen:

  • Inventariseren van schulden
  • Aanschrijven schuldeisers
  • Beschermen beslagvrije voet
  • Schulden regelen in samenwerking met schuldhulpverlening

Waarom kiezen voor Jansen Bewindvoering?

Barbara Jansen is de bewindvoerder achter Jansen Bewindvoering. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder en beschikt over een stevige dosis deskundigheid omtrent bewindvoering en hulp bij schulden in Arnhem en de wijde omgeving. Sinds kort werkt Barbara als zelfstandig bewindvoerder waardoor haar wachtlijst kort is. U kunt dus snel geholpen worden bij Jansen Bewindvoering. Daarnaast weet Barbara hoe ze snel moet handelen door haar jarenlange ervaring. Ze weet als geen ander dat persoonlijke aandacht en snelle hulp van groot belang zijn om op tijd de juiste hulp te bieden voordat het steeds moeilijker wordt. Door haar ervarenheid kunt u erop vertrouwen dat ze weet wat ze doet en correct handelt naar de situatie.

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.