Schuldhulpverlening aanvragen in omgeving Arnhem

Bent u in verband met schulden in een financiële neerwaartse spiraal terechtgekomen? Heeft u het gevoel dat u daar zonder hulp niet meer uitkomt? Bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het oplossen van uw schuldenprobleem? Dan zit u goed bij Jansen Bewindvoering! Wij bieden schuldhulpverlening aan in Arnhem en de omgeving daarvan.

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Budgetbeheer Arnhem

Indien u het gevoel heeft in een hopeloze situatie te zitten kunnen wij u toch van een oplossing voorzien. Door middel van budgetbeheer of bewindvoering werken we aan een toekomst met minder financiële zorgen. Want verandering is mogelijk! Wij bieden onze diensten alleen aan meerderjarigen aan die niet in staat zijn om zelf hun financiële problemen op te lossen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Informeer dan gerust eens verder door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is 026-8446742.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

schuldhulpverlening arnhem

Hoe kunt u schuldhulpverlening aanvragen in Arnhem??

Een vorm van schuldhulpverlening die u kunt aanvragen in omgeving Arnhem is bewindvoering. Wanneer u niet in staat blijkt te zijn om zelf uw financiële zaken te regelen kunt u ervoor kiezen om uw goederen onder bewind te laten stellen. Hiertoe kan door uzelf, iemand uit uw familie of een verwijzende instantie een verzoek ingediend worden bij de rechtbank. Bij dit verzoek kunt u ook aangeven welk persoon of bedrijf u voor de bewindvoering wilt inschakelen. U kunt dan Jansen Bewindvoering noemen. Wij beschikken over ruimschootse ervaring als gerechtsdeurwaarder en zijn zeer gespecialiseerd op het gebied van schuldhulpverlening in omgeving Arnhem.

Over Jansen Bewindvoering

Jansen Bewindvoering is een organisatie van Barbara Jansen, een ervaren gerechtsdeurwaarder. De ervaring die zij in dat beroep heeft opgedaan gebruikt zij nu om schuldhulpverlening in omgeving Arnhem ver verlenen. Met meer dan 10 jaar aan ervaring bent u daarom bij Jansen Bewindvoering aan het juiste adres voor deskundig en efficiënte hulp bij uw financiële problemen. Barbara zorgt voor ondersteuning en door middel van een persoonlijke aanpak wordt aan uw schuldproblemen gewerkt. Omdat Jansen Bewindvoering een jonge organisatie zonder wachtrij is kunt u bij ons direct geholpen worden.

budgetbeheer-ede

Hoe we u helpen?

Samen roepen we de schulden een halt toe en gaan we ervoor zorgen dat er vanaf nu alleen nog maar vooruitgang is. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit. Schuldhulpverlening is er om u te beschermen. Dit kan tegen uzelf zijn, omdat u niet juist omgaat met uw geld, maar eveneens kan bewindvoering u beschermen tegen anderen die misbruik van u maken. Bewindvoering voorkomt dat schulden verder oplopen.

Jansen Bewindvoering kan u hulp bieden middels budgetbeheer/inkomensbeheer, budgetadvies en bewindvoering. Dit doet Barbara op zeer persoonlijke wijze en de hulp is altijd in uw belang. Met 10 jaar werkervaring als deurwaarder weet Barbara van wanten en kan ze u goed helpen als bewindvoerder.

Wanneer stopt bewindvoering?

Bewindvoering stopt wanneer de kantonrechter bepaalt dat dit kan. Hiervoor houdt de kantonrechter u heus niet dagelijks in de gaten. Nee, als u de bewindvoering wilt stopzetten, dient u een beëindigingsverzoek in te dienen bij de kantonrechter. Hierin legt u duidelijk uit dat (en vooral hoe) uw situatie veranderd is, het liefst inclusief bewijsstukken. Daarnaast dient u uiteraard de nodige gegevens door te geven die de kantonrechter nodig heeft om de juiste bewindvoering te beëindigen. Wij kunnen u hier tegen die tijd ook goed bij helpen. Zo helpen wij u om de bewijsstukken aan te leveren en geven wij het ook aan als wij denken dat u er klaar voor bent om de bewindvoering stop te zetten.

Als u kiest voor Jansen Bewindvoering

Indien u kiest voor Jansen Bewindvoering, volgt er eerst een geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

  1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  2. Inventariseren inkomsten en uitgaven
  3. Betalen vaste lasten
  4. Inventariseren schulden
  5. Beschermen beslagvrije voet
  6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
  7. Overzicht en stabiliteit creëren.
bewindvoerder-ede

Wilt u schuldhulpverlening aanvragen in Arnhem of omgeving, ter oplossing van uw schuldenprobleem? Jansen Bewindvoering helpt u graag verder. Als u vragen heeft over onze dienstverlening kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het volgende nummer: 026-8446742. Daarnaast kunt u het online contactformulier op de website ook invullen.

bewindvoering-arnhem

Financieel in de problemen?

Bel direct

Zorg dat u alles weer op de rit krijgt en bel Jansen Bewindvoering direct voor hulp met uw Schuldhulpverlening in Arnhem. Wij nemen dat graag professioneel van u over, zodat u in de toekomst zonder financiële zorgen kunt leven. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en streeft naar financiële stabiliteit. U kunt Jansen Bewindvoering meteen bellen op 026-8446742, maar u kunt ook het contactformulier invullen of uw telefoonnummer achterlaten, zodat u teruggebeld wordt door ons. Kies voor een betere financiële situatie en laat ons u helpen met budgetbeheer. Dat is ons werk.

Neem nu contact op