Bewindvoering Arnhem door Jansen Bewindvoering & Budgetbeheer

Bent u op zoek naar bewindvoering in Arnhem, omdat u het lastig vindt om uw rekeningen te betalen? Jansen Bewindvoering helpt u uw inkomen beter te beheren.

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Bewindvoering Arnhem

Vindt u het lastig om uw rekeningen op tijd te betalen? Of weet u niet zo goed hoe u uw inkomen moet beheren? Het kan erg vervelend zijn als u in zo’n lastige financiële situatie zit. Het is begrijpelijk dat u op een gegeven moment niet meer weet wat u moet doen na de zoveelste aanmaning of deurwaarder. Het is belangrijk dat u weet dat u er niet alleen voor staat. Er is altijd ruimte voor verbetering. Er is altijd een weg naar een zorgeloze toekomst. Bewindvoering in Arnhem kan u hier goed bij helpen en daarvoor kunt u bij ons, Jansen Bewindvoering, terecht.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

Heeft u financiële hulp nodig?

Bevindt u zich ook in zo’n lastige situatie? Dan is het mogelijk om onder bewindvoering in Arnhem te staan. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering. Wij bieden u budgetbeheer en bewindvoering in Arnhem en omstreken. Heeft u financiële hulp nodig? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen! Op deze manier bereiken we samen zo snel mogelijk het gewenste doel.

Wat is bewindvoering?

Onder bewindvoering, ook wel beschermingsbewind, staan wil zeggen dat u iemand anders het recht geeft om over uw uitgaven te beslissen. Dit betekent ook dat u zelf niet meer bij uw geld kunt en dat is vaak precies wat mensen die onder bewindvoering komen te staan nodig hebben. Bewindvoering is er namelijk om hen/u te beschermen. Tegen zichzelf of om misbruik door anderen te voorkomen. Bewindvoering voorkomt daarmee het verder oplopen van schulden en helpt u om bijvoorbeeld serieuze geldproblemen op te lossen. U kunt bewindvoering in Arnhem aanvragen wanneer iemand niet meer in staat is om zelfstandig zijn eigen geldzaken te regelen.

budgetbeheer-ede

Hoe werkt bewindvoering in Arnhem?

Bent u niet in staat om zelf alle financiële zaken te regelen? Het is mogelijk om uw goederen onder bewind te laten stellen. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank. Vervolgens kunt u aangeven wie de bewindvoering uitvoert voor u. Op dat moment kunt u aangeven dat u Jansen Bewindvoering wilt als bewindvoerder. Jansen Bewindvoering in Arnhem heeft jarenlang ervaring als gerechtsdeurwaarder en gespecialiseerd in problematische schulden. Wij helpen u ook graag bij vele andere diensten.

Hoe kan ik bewindvoering aanvragen?

U kunt bewindvoering aanvragen voor uzelf of voor een ander en dat doet u bij de kantonrechter of nog makkelijker, via ons. Als bewindvoerder en verwijzende instantie kunnen wij u goed helpen met bewindvoering. De kantonrechter zal u wanneer u contact opneemt, toewijzen aan een bewindvoerder bij u in de buurt of u kiest zelf een bewindvoerder uit. Woont u in Arnhem? Dan kunt u bij het aanvragen van bewindvoering Jansen Bewindvoering aandragen als gewenste bewindvoerder.

Bewindvoering aanvragen is een verantwoorde stap naar een stabieler financieel leven. Om bewindvoering aan te vragen kunt u ons dus aandragen als uw bewindvoerder bij de kantonrechter. Wilt u hier graag hulp bij? Neem dan gerust contact met ons op, dan leggen wij u uit wat u precies moet doen.

Wanneer stopt bewindvoering?

Bewindvoering stopt wanneer de kantonrechter bepaalt dat dit kan. Hiervoor houdt de kantonrechter u heus niet dagelijks in de gaten. Nee, als u de bewindvoering wilt stopzetten, dient u een beëindigingsverzoek in te dienen bij de kantonrechter. Hierin legt u duidelijk uit dat (en vooral hoe) uw situatie veranderd is, het liefst inclusief bewijsstukken. Daarnaast dient u uiteraard de nodige gegevens door te geven die de kantonrechter nodig heeft om de juiste bewindvoering te beëindigen. Wij kunnen u hier tegen die tijd ook goed bij helpen. Zo helpen wij u om de bewijsstukken aan te leveren en geven wij het ook aan als wij denken dat u er klaar voor bent om de bewindvoering stop te zetten.

Als u kiest voor Jansen Bewindvoering

Indien u kiest voor Jansen Bewindvoering, volgt er eerst een geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

  1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  2. Inventariseren inkomsten en uitgaven
  3. Betalen vaste lasten
  4. Inventariseren schulden
  5. Beschermen beslagvrije voet
  6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
  7. Overzicht en stabiliteit creëren.
bewindvoerder-ede

Onze diensten

Naast budgetbeheer kunt u bij Jansen Bewindvoering terecht voor inkomensbeheer, budgetadvies en bewindvoering. Onze diensten kosten geld. Wanneer u echt niet in staat blijkt om onze tarieven te betalen, kunt u mogelijk aanspraak maken op bijzondere bijstand. Of u hier recht op heeft, hangt af van uw inkomen. Wij kijken graag met u mee naar uw mogelijkheden.

Wij zijn u graag van dienst!

bewindvoering-arnhem

Financieel in de problemen?

Neem contact met ons op

Door te kiezen voor de bewindvoering in Arnhem door Jansen Bewindvoering behaalt u snel de gewenste resultaten. Wij pakken alles persoonlijk op en werken nauw met u samen, zodat u in de toekomst weet hoe u om moet gaan met bijvoorbeeld de financiën. Neem direct contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen.

Neem nu contact op