Bewindvoering in Arnhem

Vindt u het lastig om uw rekeningen op tijd te betalen? Of weet u niet zo goed hoe u uw inkomen moet beheren? Het kan erg vervelend zijn als u in zo’n lastige financiële situatie zit. Het is begrijpelijk dat u op een gegeven moment niet meer wat u moet doen na de zoveelste aanmaning of deurwaarder. Het is belangrijk dat u weet dat u er niet alleen voor staat. Er is altijd ruimte voor verbetering. Er is altijd een weg naar een zorgeloze toekomst.

 

Bevindt u zich ook in zo’n lastige situatie? Dan is het mogelijk om onder bewindvoering in Arnhem te staan. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering. Wij bieden u budgetbeheer en bewindvoering in Arnhem en omstreken. Heeft u financiële hulp nodig? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen! Op deze manier bereiken we samen zo snel mogelijk het gewenste doel.

 

Hoe werkt bewindvoering in Arnhem?

Bent u niet in staat om zelf alle financiële zaken te regelen? Het is mogelijk om uw goederen onder bewind te laten stellen. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank. Vervolgens kunt u aangeven wie de bewindvoering uitvoert voor u. Op dat moment kunt u aangeven dat u Jansen Bewindvoering wilt als bewindvoerder. Jansen Bewindvoering nabij Arnhem heeft jarenlang ervaring als gerechtsdeurwaarder en gespecialiseerd in problematische schulden. Wij helpen u ook graag bij vele andere diensten.

Indien u kiest voor Jansen Bewindvoering, volgt er eerst een geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

  • 1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  • 2. Inventariseren inkomsten en uitgaven
  • 3. Betalen vaste lasten
  • 4. Inventariseren schulden
  • 5. Beschermen beslagvrije voet
  • 6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
  • 7. Overzicht en stabiliteit creëren.

Onze diensten

Naast budgetbeheer kunt u bij Jansen Bewindvoering terecht voor inkomensbeheer, budgetadvies en bewindvoering. Wij zijn u graag van dienst!

 

Neem direct contact met ons op!

Door te kiezen voor de bewindvoering in Arnhem door Jansen Bewindvoering behaalt u snel de gewenste resultaten. Wij pakken alles persoonlijk op en werken nauw met u samen, zodat u in de toekomst weet hoe u om moet gaan met bijvoorbeeld de financiën. Neem direct contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen.