Bewindvoering in Doetinchem

Loopt het op financieel gebied zacht uitgedrukt niet zo lekker? Lijkt professionele hulp van een ervaren specialist u verstandig en staat u open voor hulp in uw financiële situatie? Wellicht dat Jansen Bewindvoering u van dienst kan zijn middels budgetbeheer in Doetinchem.

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Bewindvoering in Doetinchem

Bent u op zoek naar bewindvoering in Doetinchem? Dit is een goede optie wanneer u het lastig vindt om met uw financiële zaken om te gaan of wanneer u niet goed weet hoe u uit de schulden komt. Geen zorgen: het is belangrijk om te weten dat u er nooit alleen voor staat en dat u altijd hulp kunt inschakelen. Bijvoorbeeld de hulp van Jansen Bewindvoering. Wij weten goed hoe we u moeten helpen en ervoor kunnen zorgen dat u een zorgeloze toekomst krijgt. Dat verdient iedereen!

Indien u al een lange tijd in een vervelende situatie zit met uw financiën, is het tijd om actie te ondernemen. Het is aan te raden om onder bewindvoering in Doetinchem te staan. U bent hiervoor aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering. Wij weten goed hoe we u moeten helpen. Op deze manier bereikt u altijd het gewenste resultaat, namelijk dat u van uw schulden af komt!

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

bewindvoering-ede

Bewindvoering in Doetinchem bij Jansen Bewindvoering

 • Snelheid van handelen;
 • Stuk deskundigheid (30 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder);
 • De persoonlijke aandacht;
 • gespecialiseerd in problematische schulden;
 • Kwaliteit, samenwerking en betrouwbaarheid staat bij ons voorop.

Neem direct contact met ons op om bewindvoering in Doetinchem aan te vragen. Wij staan voor u klaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar 026 – 844 6742 of vul het contactformulier in.

Hoe werkt bewindvoering in Doetinchem?

Is het voor u onmogelijk om zelf nog uw financiën te regelen? Laat uw goederen onder bewind stellen. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank en vervolgens kunt u aangeven dat u kiest voor Jansen Bewindvoering. Jansen Bewindvoering nabij Doetinchem weet goed wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat uw schulden bijvoorbeeld afnemen.

We hebben jarenlang ervaring op het gebied van bewindvoering en zijn gespecialiseerd in problematische schulden. Tevens kunnen we u helpen met veel andere diensten, zoals budgetadvies en inkomensbeheer. Wij zijn u graag van dienst.

budgetbeheer-ede

Hoe verloopt de bewindvoering?

Indien u kiest voor Jansen Bewindvoering als bewindvoerder, volgt er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

 1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
 2. Inventariseren inkomsten/uitgaven
 3. Betalen van de vaste lasten
 4. Inventariseren van uw schulden
 5. Beschermen beslagvrije voet
 6. Schulden regelen (evt. samen met schuldhulpverlening)
 7. Overzicht en stabiliteit creëren.

Kosten van bewindvoering in Doetinchem

De tarieven van bewindvoering worden jaarlijks vastgesteld door de overheid. Dit ligt dus vast en kan niet aangepast worden door bedrijven zelf. Echter, wanneer u wél beschermingsbewind nodig hebt, maar dit niet kunt betalen, maken we samen met u aanspraak maken op bijzondere bijstand. Het bedrag wat u hier uit kunt krijgen is afhankelijk van uw inkomen. Wij zijn een transparante organisatie en vertellen u altijd alles over onze bewindvoering.

De eerste stap naar bewindvoering

Wij begrijpen dat het lastig is om de eerste stap naar bewindvoering te zetten. Het kan zijn dat u financiële problemen hebt. Het is dan een mogelijkheid om uw inkomsten te laten beheren. Op deze manier kunt u uit de problematische schulden komen. Wij staan voor u klaar op het gebied van bewindvoering. Wij zijn uw vertegenwoordiger op financieel gebied, dus wij zullen ook contact met schuldeisers en deurwaarders op ons nemen. Problematische schulden kunnen voor lichamelijke en geestelijke problemen zorgen. Wij staan u hier graag in bij om u naar een schuldenvrije toekomst te helpen.

bewindvoerder-ede

Onze diensten

Naast budgetbeheer kunt u bij Jansen Bewindvoering terecht voor inkomensbeheer, budgetadvies en bewindvoering. Onze diensten kosten geld. Wanneer u echt niet in staat blijkt om onze tarieven te betalen, kunt u mogelijk aanspraak maken op bijzondere bijstand. Of u hier recht op heeft, hangt af van uw inkomen. Wij kijken graag met u mee naar uw mogelijkheden.

Wij zijn u graag van dienst!

bewindvoering-arnhem

Financieel in de problemen?

Bel direct

Door te kiezen voor de bewindvoering in Doetinchem door Jansen Bewindvoering kiest u voor de hulp van een expert. Hierdoor bereikt u het gewenste resultaat op de juiste manier. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742  of u kunt ons contactformulier invullen.

Neem nu contact op