Bewindvoering in Doetinchem

Bent u op zoek naar bewindvoering in Doetinchem? Dit is een goede optie wanneer u het lastig vindt om met uw financiële zaken om te gaan of wanneer u niet goed weet hoe u uit de schulden komt. Geen zorgen: het is belangrijk om te weten dat u er nooit alleen voor staat en dat u altijd hulp kunt inschakelen. Bijvoorbeeld de hulp van Jansen Bewindvoering. Wij weten goed hoe we u moeten helpen en ervoor kunnen zorgen dat u een zorgeloze toekomst krijgt. Dat verdient iedereen!

Indien u al een lange tijd in een vervelende situatie zit met uw financiën, is het tijd om actie te ondernemen. Het is aan te raden om onder bewindvoering in Doetinchem te staan. U bent hiervoor aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering. Wij weten goed hoe we u moeten helpen. Op deze manier bereikt u altijd het gewenste resultaat, namelijk dat u van uw schulden af komt!

Bewindvoering in Doetinchem bij Jansen Bewindvoering

 • Snelheid van handelen;
 • Stuk deskundigheid (30 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder);
 • De persoonlijke aandacht;
 • gespecialiseerd in problematische schulden;
 • Kwaliteit, samenwerking en betrouwbaarheid staat bij ons voorop.

Neem direct contact met ons op om bewindvoering in Doetinchem aan te vragen. Wij staan voor u klaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar 026 – 844 6742 of vul het contactformulier in.

Hoe werkt bewindvoering in Doetinchem?

Is het voor u onmogelijk om zelf nog uw financiën te regelen? Laat uw goederen onder bewind stellen. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank en vervolgens kunt u aangeven dat u kiest voor Jansen Bewindvoering. Jansen Bewindvoering nabij Doetinchem weet goed wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat uw schulden bijvoorbeeld afnemen.

We hebben jarenlang ervaring op het gebied van bewindvoering en zijn gespecialiseerd in problematische schulden. Tevens kunnen we u helpen met veel andere diensten, zoals budgetadvies en inkomensbeheer. Wij zijn u graag van dienst.

Hoe verloopt de bewindvoering?

Indien u kiest voor Jansen Bewindvoering als bewindvoerder, volgt er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

 1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
 2. Inventariseren inkomsten/uitgaven
 3. Betalen van de vaste lasten
 4. Inventariseren van uw schulden
 5. Beschermen beslagvrije voet
 6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
 7. Overzicht en stabiliteit creëren.

Kosten van bewindvoering in Doetinchem

De tarieven van bewindvoering worden jaarlijks vastgesteld door de overheid. Dit ligt dus vast en kan niet aangepast worden door bedrijven zelf. Echter, wanneer u wél beschermingsbewind nodig hebt, maar dit niet kunt betalen, maken we samen met u aanspraak maken op bijzondere bijstand. Het bedrag wat u hier uit kunt krijgen is afhankelijk van uw inkomen. Wij zijn een transparante organisatie en vertellen u altijd alles over onze bewindvoering.

De eerste stap naar bewindvoering

Wij begrijpen dat het lastig is om de eerste stap naar bewindvoering te zetten. Het kan zijn dat u financiële problemen hebt. Het is dan een mogelijkheid om uw inkomsten te laten beheren. Op deze manier kunt u uit de problematische schulden komen. Wij staan voor u klaar op het gebied van bewindvoering. Wij zijn uw vertegenwoordiger op financieel gebied, dus wij zullen ook contact met schuldeisers en deurwaarders op ons nemen. Problematische schulden kunnen voor lichamelijke en geestelijke problemen zorgen. Wij staan u hier graag in bij om u naar een schuldenvrije toekomst te helpen.

Neem direct contact met ons op!
Door te kiezen voor de bewindvoering in Doetinchem door Jansen Bewindvoering kiest u voor de hulp van een expert. Hierdoor bereikt u het gewenste resultaat op de juiste manier. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.