Bewindvoering in Doetinchem

Vindt u het lastig om met uw financiële zaken om te gaan? Weet u niet goed hoe u uit uw schulden komt? Geen zorgen: het is belangrijk om te weten dat u er nooit alleen voor staat en dat u altijd hulp kunt inschakelen. Bijvoorbeeld de hulp van Jansen Bewindvoering. Wij weten goed hoe we u moeten helpen en ervoor kunnen zorgen dat u een zorgeloze toekomst krijgt. Dat verdient iedereen!

Indien u al een lange tijd in een vervelende situatie zit met uw financiën, is het tijd om actie te ondernemen. Het is aan te raden om onder bewindvoering in Doetinchem te staan. U bent hiervoor aan het juiste adres bij Jansen Bewindvoering. Wij weten goed hoe we u moeten helpen. Op deze manier bereikt u altijd het gewenste resultaat, namelijk dat u van uw schulden af komt!

Hoe werkt bewindvoering in Doetinchem?

Is het voor u onmogelijk om zelf nog uw financiën te regelen? Laat uw goederen onder bewind stellen. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank en vervolgens kunt u aangeven dat u kiest voor Jansen Bewindvoering. Jansen Bewindvoering nabij Doetinchem weet goed wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat uw schulden bijvoorbeeld afnemen.

We hebben jarenlang ervaring op het gebied van bewindvoering en zijn gespecialiseerd in problematische schulden. Tevens kunnen we u helpen met veel andere diensten.

Indien u kiest voor Jansen Bewindvoering als bewindvoerder, volgt er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
2. Inventariseren inkomsten/uitgaven
3. Betalen van de vaste lasten
4. Inventariseren van uw schulden
5. Beschermen beslagvrije voet
6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
7. Overzicht en stabiliteit creëren.

Kies voor de diensten van Jansen Bewindvoering

Naast budgetbeheer kunt u bij ons terecht voor budgetadvies, inkomensbeheer en bewindvoering. Wij zijn u graag van dienst!

Neem direct contact met ons op!
Door te kiezen voor de bewindvoering in Doetinchem door Jansen Bewindvoering kiest u voor de hulp van een expert. Hierdoor bereikt u het gewenste resultaat op de juiste manier. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.