Bewindvoeringskantoor Velp

Loopt het op financieel gebied zacht uitgedrukt niet zo lekker? Lijkt professionele hulp van een ervaren specialist u verstandig en staat u open voor hulp in uw financiële situatie? Wellicht dat Bewindvoeringskantoor Jansen Bewindvoering u van dienst kan zijn middels budgetbeheer of bewindvoering. Ons bewindvoeringskantoor is gevestigd nabij Velp. Wanneer u in Velp of omgeving woont en hulp wenst bij het op de rit krijgen van uw financiën, dan kunt u contact met ons opnemen. Barbara Jansen van Jansen Bewindvoering helpt u graag om grip op uw geld (terug) te krijgen. Hoe? Door op vrijwillige basis een overeenkomst aan te gaan die Barbara de bevoegdheid geeft over uw budgetbeheer op zich te nemen. Lees hieronder meer over onze diensten als bewindvoeringskantoor te Velp.

Vertel mij meer

Onze diensten

Naast budgetbeheer kunt u bij Jansen Bewindvoering terecht voor budgetadvies en bewindvoering. U kun vrijwillig kiezen voor budgetbeheer of budgetadvies. Als u onder bewindvoering komt te staan, wordt budgetbeheer een verplichting, maar u heeft nog wel de keuze over bij welk bewindvoeringskantoor in Velp of omstreken u onder bewind komt te staan. Zo kunt u dus ook kiezen voor bewindvoeringskantoor Jansen Bewindvoering.

Wanneer er sprake is van problematische schulden of andere financiële problemen zullen wij de volgende stappen doorlopen om u goed verder te helpen:

  • Inventariseren van schulden
  • Aanschrijven schuldeisers
  • Beschermen beslagvrije voet
    Schulden regelen in samenwerking met schuldhulpverlening

Met behulp van dit traject proberen we uw leven (of die van een ander) langzaamaan weer op de rit te krijgen. Samen gaan we ervoor zorgen dat de toekomst rooskleuriger is en dat de tijd van financiële problemen achter u ligt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Informeer dan gerust eens verder door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is 026-8446742.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

schuldhulpverlening arnhem

Wie kan terecht bij ons bewindvoeringskantoor nabij Velp

Iedere meerderjarige die tijdelijk of duurzaam niet in staat is om zijn of haar financiën te regelen, kan voor hulp terecht bij Jansen Bewindvoering. Problematische schulden, verkwisting of een lichamelijke of geestelijke toestand waardoor men niet in staat is zelf alles op de rit te houden, kunnen redenen zijn waarom men onder beschermingsbewind gesteld kan worden.

Andere oorzaken van financiële problemen kunnen te maken hebben met een inkomensachteruitgang door plotseling verlies van werk, een wijzigingen in de gezinssituatie, onverstandig bestedingsgedrag met meer uitgaven dan inkomsten of een verslavingsprobleem. Bij iedereen kan de reden achter de financiële problemen anders zijn. Zolang u de wil hebt of in ieder geval enigszins inziet dat het zo niet langer kan, gaat Jansen Bewindvoering u helpen (eventueel in combinatie met schuldhulpverlening) om uw huidige situatie te wijzigen. Samen gaan we werken aan een betere financiële toekomst.

Vragen?
Heeft u een vraag aan Jansen Bewindvoering, het bewindvoeringskantoor voor Velp en omstreken? Neem dan gerust contact op met Barbara Jansen. Of u nu contact op wilt nemen voor uzelf of voor iemand anders, Jansen Bewindvoering is bereid u zo goed mogelijk te helpen. Voor meer informatie over bepaalde processen en onze werkwijze kunt u ons bereiken op 026-8446742 en info@jansenbewindvoering.nl, maar u kunt ook het contactformulier invullen of uw telefoonnummer achterlaten, zodat u teruggebeld wordt door ons.

Schroom zeker om contact op te nemen, hoe eerder u de problemen aanpakt, hoe beter. Zo kan (nog) erger voorkomen worden en u helpt er sowieso iemand mee, al bent u het zelf. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit.