Budgetbeheer Arnhem

Heeft u moeite met uw inkomen beheren of uw rekeningen op tijd betalen? Dan zit u waarschijnlijk in een lastige en onprettige financiële situatie. Wanneer u te maken heeft met schulden kunt u kiezen voor budgetbeheer in Arnhem door Jansen Bewindvoering. Jansen Bewindvoering biedt budgetbeheer en bewindvoering in Arnhem aan alle meerderjarigen die niet in staat zijn om zelfstandig hun inkomsten te beheren. Wanneer u budgetbeheer in Arnhem nodig hebt, kunt u direct contact opnemen met Jansen Bewindvoering. Wij staan voor u klaar en helpen u graag zo snel mogelijk, voor uw eigen bestwil.

Hoe werkt het?

Als de rekeningen niet meer betaald kunnen worden, krijgt u te maken met boetes, aanmaningen, afsluitingen, deurwaarders et cetera. Dat is alles behalve fijn. Om te voorkomen dat dit traject van continu in de schulden zitten zo doorgaat of verergerd, kunt u direct onze hulp inschakelen voor budgetbeheer in Arnhem.

Wat we doen bij budgetbeheer is ons door u laten machtigen om uw inkomen te ontvangen en daarvan alle betalingen te doen. U krijgt tevens op vaste momenten leefgeld.

Dit is een vrijwillige overeenkomst die u met ons aan gaat. Ook is het mogelijk om middels een uitspraak van de kantonrechter uw inkomen te laten beheren. Er is dan geen sprake van budgetbeheer, maar van beschermingsbewind. Jansen Bewindvoering beheerd dan uw geld, zodat u er geen onlogische uitgaven mee kunt doen. Dankzij budgetbeheer kunt u niet meer de fout in gaan. Wij maken dan voor u de financiële beslissingen. Dit klinkt zo wellicht spannend en aan de heftige kant, maar u moet het altijd zien als hulp voor uw eigen bestwil. U komt er blijkbaar alleen niet uit, om welke reden dan ook, maar weet dat wij u graag helpen. Lijkt budgetbeheer of bewindvoering u een verstandig idee voor uzelf of iemand in uw omgeving? Neem dan gerust contact op met Jansen Bewindvoering.

Over Jansen Bewindvoering

Jansen Bewindvoering is een jonge organisatie gespecialiseerd in problematische schulden. De oprichtster Barbara Jansen heeft jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder. Deze ervaring komt in de dagelijkse werkzaamheden van een bewindvoerder goed van pas. Barbara helpt u graag deskundig van uw problemen af door snel te handelen. Met een persoonlijke aanpak probeert Barbara u op een zo prettig mogelijke manier te helpen en ondersteunen. De wachtrij bij Jansen Bewindvoering is door het jonge bestaan nog kort, dus u kunt snel geholpen worden bij Jansen Bewindvoering.

Diensten

Naast budgetbeheer kunt u bij Jansen Bewindvoering terecht voor de volgende diensten:

Bel direct!
Zorg dat u alles weer op de rit krijgt en bel Jansen Bewindvoering direct voor hulp met uw budgetbeheer. Wij nemen dat graag professioneel van u over door middel van budgetbeheer of beschermingsbewind, zodat u in de toekomst zonder financiële zorgen kunt leven. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit. U kunt Jansen Bewindvoering meteen bellen, maar u kunt ook het contactformulier invullen of uw telefoonnummer achterlaten, zodat u teruggebeld wordt door ons. Kies voor een betere financiële situatie en laat ons u helpen met budgetbeheer. Dat is ons werk.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.