Budgetbeheer in Ede

Heeft u moeite met uw inkomen beheren of uw rekeningen op tijd betalen? Dan zit u waarschijnlijk in een lastige en onprettige financiële situatie. Wanneer u te maken heeft met schulden kunt u kiezen voor de hulpverlening van Jansen Bewindvoering: Budgetbeheer in Ede.

Budgetbeheer Ede

Jansen Bewindvoering biedt budgetbeheer en bewindvoering in Ede en omstreken aan alle meerderjarigen die niet in staat zijn om zelfstandig hun inkomsten te beheren. Wanneer u budgetbeheer in Ede nodig hebt, kunt u direct contact opnemen met Jansen Bewindvoering. Wij staan voor u klaar en helpen u graag zo snel mogelijk, voor uw eigen bestwil.

Over ons

Jansen Bewindvoering is een jonge organisatie gespecialiseerd in problematische schulden. De oprichtster Barbara Jansen heeft jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder. Deze ervaring komt in de dagelijkse werkzaamheden van een bewindvoerder goed van pas. Met maar liefst 10 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder op zak, helpt Barbara u graag deskundig door snel te handelen van uw problemen af. Met een persoonlijke aanpak probeert Barbara u op een zo prettig mogelijke manier te helpen en ondersteunen. De wachtrij bij Jansen Bewindvoering is door het jonge bestaan nog kort, dus u kunt snel geholpen worden bij Jansen Bewindvoering.

Hoe werkt het?

Budgetbeheer kan worden ingezet als de rekeningen niet meer betaald kunnen worden, als u geen idee heeft waar he geld in gaat zitten en als u volledig het overzicht kwijt bent, waardoor u te maken krijgt met boetes, aanmaningen, afsluitingen en deurwaarders. Wanneer u zich in dit stadium bevindt, doet u er goed aan om op budgetbeheer in Ede over te gaan of in ieder geval budgetbeheer te overwegen. Budgetbeheer en bewindvoering zijn er om u te beschermen. Dit kan tegen uzelf zijn, omdat u niet juist omgaat met uw geld, maar eveneens kan bewindvoering u beschermen tegen anderen die misbruik van u maken. Bewindvoering voorkomt dat schulden verder oplopen. Samen roepen we de schulden een halt toe en gaan we ervoor zorgen dat er vanaf nu alleen nog maar vooruitgang is. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en streeft samen met u naar rust en financiële stabiliteit.

Het budgetbeheerproces

Jansen Bewindvoering is een bewindvoeringskantoor in Arnhem dat u hulp kan bieden middels budgetbeheer, budgetadvies of bewindvoering. Wanneer er sprake is van problematische schulden zullen wij de volgende stappen doorlopen:

  • Inventariseren van schulden
  • Aanschrijven schuldeisers
  • Beschermen beslagvrije voet
  • Schulden regelen in samenwerking met schuldhulpverlening

Door bovengenoemde stappen langs te gaan, werken we langzaamaan naar een betere toekomst zonder financiële zorgen. Klinkt dit goed? Denkt u dan eens goed na over budgetbeheer, budgetadvies of bewindvoering. Jansen Bewindvoering staat er altijd voor open om met u in gesprek te gaan en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Iedereen kan geholpen worden.

Neem contact op voor hulp
Voor directe hulp kunt u contact opnemen met Jansen Bewindvoering. Barbara Jansen is te bereiken op 026-8446742 en info@jansenbewindvoering.nl. U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen en/of uw telefoonnummer achter te laten, zodat Barbara contact met u kan opnemen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de diensten van Jansen Bewindvoering? Stel gerust uw vraag, zodat wij u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.