Budgetbeheer Nijmegen door Jansen Bewindvoering

Heeft u moeite met uw inkomen beheren of uw rekeningen op tijd betalen? Wij staan voor u klaar en helpen u graag zo snel mogelijk, voor uw eigen bestwil.

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Budgetbeheer Nijmegen

Heeft u moeite met uw inkomen beheren of uw rekeningen op tijd betalen? Dan zit u waarschijnlijk in een lastige en onprettige financiële situatie. Wanneer u te maken heeft met financiële moeilijkheden kunt u kiezen voor budgetbeheer in Nijmegen door Jansen Bewindvoering. Jansen Bewindvoering biedt budgetbeheer en bewindvoering in Nijmegen en omstreken aan alle meerderjarigen die niet in staat zijn om zelfstandig hun inkomsten te beheren. Wanneer u budgetbeheer in Nijmegen nodig hebt, kunt u direct contact opnemen met Jansen Bewindvoering. Wij staan voor u klaar en helpen u graag zo snel mogelijk, voor uw eigen bestwil.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

Hoe werkt het?

Als de rekeningen niet meer betaald kunnen worden, krijgt u te maken met boetes, aanmaningen, afsluitingen, deurwaarders et cetera. Dat is alles behalve fijn. Om te voorkomen dat dit traject van continu in de schulden zitten zo doorgaat of verergerd, kunt u direct onze hulp inschakelen voor budgetbeheer in Nijmegen. Wat we doen bij budgetbeheer is ons door u laten machtigen om uw inkomen te ontvangen en daarvan alle betalingen te doen. We nemen niet uw geld in beslag, maar we zorgen wel dat het geld op de juiste plekken komt. Wij zorgen dus dat rekeningen en betaalachterstanden betaald worden. U krijgt dan op vaste momenten leefgeld. We kunnen u tot niets verplichten, want het budgetbeheer dat Jansen Bewindvoering biedt in Nijmegen is gebaseerd op een vrijwillige overeenkomst. Door een vrijwillige overeenkomst met ons aan te gaan, zet u een stap in de goede richting.

Beschermingsbewind in Nijmegen

Naast de mogelijkheid om vrijwillig over te gaan op budgetbeheer kunt u ook middels een uitspraak van de kantonrechter onder beschermingsbewind komen te staan. Dit is een ander soort manier van uw inkomen te laten beheren. Ook na zo’n uitspraak kan Jansen Bewindvoering uw geld beheren, zodat u er geen onlogische uitgaven mee kunt doen. Dankzij budgetbeheer of bewindvoering kunt u niet meer de fout in gaan. Wij maken dan voor u de financiële beslissingen. Dit klinkt zo wellicht spannend en aan de heftige kant, maar u moet het altijd zien als hulp voor uw eigen bestwil. U komt er blijkbaar alleen niet uit, om welke reden dan ook, maar weet dat wij u graag helpen.

budgetbeheer-ede

Waarom kiezen voor Jansen Bewindvoering?

Met ruim 10 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder is Barbara Jansen zeker niet onbekend met het werk van een bewindvoerder. Sinds kort is ze zelfstandig gaan werken als bewindvoerder onder de naam Jansen Bewindvoering. Door de recente start is er nog geen wachtrij bij Barbara, wat betekent dat u snel geholpen kunt worden. Hulp biedt Barbara altijd op een persoonlijke wijze. Ze weet hoe ze snel moet handelen door haar jarenlange ervaring en u kunt er dankzij haar ervarenheid op vertrouwen dat ze weet wat ze doet en correct zal handelen naar de situatie. Voor snelle hulp, wat van groot belang kan zijn om op tijd de juiste hulp te krijgen, kunt u terecht bij Jansen Bewindvoering.

bewindvoering-arnhem

Financieel in de problemen?

Direct bellen

Lijkt budgetbeheer in Nijmegen u een verstandig idee voor uzelf of iemand in uw omgeving? Neem dan zeker direct contact op met Jansen Bewindvoering. Barbara Jansen is te bereiken op 026-8446742 en info@jansenbewindvoering.nl. U kunt er ook voor kiezen het contactformulier in te vullen of uw telefoonnummer achter te laten. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld!

Neem nu contact op