Hulp bij financiële problemen

Heeft u of heeft iemand in uw omgeving te maken met financiële problemen die u of die persoon zelf niet meer kan oplossen? Dan biedt beschermingsbewind mogelijk een oplossing. Jansen Bewindvoering kan u hulp bij financiële problemen bieden, eventueel in samenwerking met schuldhulpverlening. Jansen Bewindvoering brengt rust in uw financiële situatie door samen naar oplossingen te zoeken en door de huidige problemen aan te pakken. Door bewindvoering, eventueel in combinatie met schuldhulpverlening, kunt u uw leven weer op de rit krijgen. Jansen Bewindvoering biedt u graag hulp om het hoofd boven water te houden.

Wij bieden u hulp aan bij financiële problemen

Wanneer u of een ander in uw omgeving met financiële problemen zit, dan is het verstandig om hulp bij deze financiële problemen te vragen en uzelf of de ander te beschermen . Bewindvoering is er om u te beschermen. Dit kan tegen uzelf zijn, omdat u niet juist omgaat met uw geld, maar eveneens kan bewindvoering u beschermen tegen anderen die misbruik van u maken. Bewindvoering voorkomt dat schulden verder oplopen. Samen roepen we de schulden een halt toe en gaan we ervoor zorgen dat er vanaf nu alleen nog maar vooruitgang is. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit. Jansen Bewindvoering is een bewindvoeringskantoor dat u hulp kan bieden middels budgetbeheer/inkomensbeheer, budgetadvies en bewindvoering. Wanneer er sprake is van problematische schulden of andere financiële problemen zullen wij de volgende stappen doorlopen:

  • Inventariseren van schulden
  • Aanschrijven schuldeisers
  • Beschermen beslagvrije voet
  • Schulden regelen in samenwerking met schuldhulpverlening

Met behulp van dit traject proberen we uw leven (of die van een ander) langzaamaan weer op de rit te krijgen. Samen gaan we ervoor zorgen dat de toekomst rooskleuriger is en dat de tijd van financiële problemen achter u ligt.

Over Jansen Bewindvoering

Jansen Bewindvoering is een jonge organisatie die gespecialiseerd in problematische schulden. De oprichtster Barbara Jansen heeft jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder en biedt mensen nu hulp bij financiële problemen. Haar jarenlange ervaring komt in de dagelijkse werkzaamheden van een bewindvoerder goed van pas. Met maar liefst 10 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder op zak, helpt Barbara u graag deskundig van uw problemen af. Met een persoonlijke aanpak probeert Barbara u op een zo prettig mogelijke manier te helpen en ondersteunen. De wachtrij bij Jansen Bewindvoering is door het jonge bestaan nog kort, dus u kunt snel geholpen worden bij Jansen Bewindvoering.

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.