Bewindvoering in Apeldoorn

Weet u niet zo goed hoe u om moet gaan met uw financiën, en bent u daarom op zoek naar bewindvoering in Apeldoorn? Wij helpen u verder!

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Bewindvoering Apeldoorn

Weet u niet zo goed hoe u om moet gaan met uw financiën? Zit u al jaren in de problemen en weet u niet meer zo goed hoe u het moet oplossen? Dat is begrijpelijk. Het kan ook erg lastig zijn om te weten welke stappen u moet nemen om uw situatie te verbeteren. Het is belangrijk om te weten dat u er nooit alleen voor staat.

Wij weten goed hoe we u moeten helpen en samen met u kunnen werken aan een zorgeloze toekomst voor u.
Wanneer u zich al een lange tijd bevindt in een lastige, financiële situatie is het aan te raden om onder bewindvoering in Apeldoorn te staan. Hiervoor bent u aan het goede adres bij Jansen Bewindvoering. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en adviseren over de juiste stappen die u moet nemen. Neem contact met ons op indien u onze hulp wilt inschakelen voor bij uw financiën. Wij helpen u verder!

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

Bewindvoering Nijmegen

Hoe werkt bewindvoering in Apeldoorn?

Is het voor u echt niet meer haalbaar om zelf uw financiën te regelen? Lopen uw problemen uit de hand? Dan is het wellicht tijd om uw goederen onder bewind te stellen. Hiervoor kunt u een verzoek indienen bij de rechtbank. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om in te dienen wie de bewindvoering voor u uit mag voeren. Op dat moment kunt u aangeven dat u ons, Jansen Bewindvoering, heeft gekozen.

Jansen Bewindvoering nabij Apeldoorn heeft jarenlang ervaring op het gebied van bewindvoering en is gespecialiseerd in problematische schulden. Daarnaast kunnen we u ook helpen met veel andere diensten.

Onze werkwijze

Indien u kiest voor ons als bewindvoerder, volgt er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
2. Inventariseren inkomsten/uitgaven
3. Betalen van de vaste lasten
4. Inventariseren van uw schulden
5. Beschermen beslagvrije voet
6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
7. Overzicht en stabiliteit creëren.

De diensten van Jansen Bewindvoering

Naast budgetbeheer kunt u bij ons terecht voor budgetadvies, inkomensbeheer en bewindvoering. Wij zijn u graag van dienst!

budgetbeheer-ede

Bescherming van uw financiën met bewindvoering in Apeldoorn

Bij bewindvoering, ook wel bekend als beschermingsbewind, wordt het beheer van uw financiën overgedragen aan de bewindvoerder. Deze bewindvoerder zal uw financiën voor u regelen. Dit kan zowel voor een kortere termijn als een langere periode. De bewindvoerder is ook uw wettelijk vertegenwoordiger wat al uw financiële kwesties betreft. Dat betekent dus dat de bewindvoerder zaken met deurwaarders, incassobureaus en schuldeisers af zal handelen.

Betrokken bewindvoerder in Apeldoorn

Jansen Bewindvoering is opgericht door Barbara Jansen en helpt mensen in de regio van Apeldoorn wanneer zij met financiële problemen te maken krijgen. Barbara is jarenlang werkzaam geweest als gerechtsdeurwaarder, en heeft tijdens haar carrière veel ervaring op gedaan met mensen die met problematische schulden kampen. Ze weet dus als geen ander wat er nodig is om weer uit die put te kunnen kruipen en grip te krijgen op uw financiële situatie. Daarbij wordt altijd een zeer persoonlijke en betrokken aanpak gehanteerd.

Bewindvoerder zonder wachttijden

In tegenstelling tot veel andere bewindvoerderskantoren komt u bij Jansen Bewindvoering zelden tot nooit op de wachtlijst te staan om geholpen te kunnen worden. Dit betekent dat u niet lang hoeft te wachten om onze deskundige en professionele hulp te kunnen ontvangen. Wij snappen heel goed dat financiële problemen vaak niet langer op zich kunnen laten wachten, en staan daarom direct voor u klaar.

Bewindvoering in Apeldoorn aanvragen

De aanvraag voor beschermingsbewind in Apeldoorn kan door u zelf gedaan worden, maar ook door iemand anders. Indien u zelf begint in te zien dat het niet langer zo kan en u daar hulp bij nodig heeft, kunt u een verzoek indienen bij de kantonrechter. Maar ook een familielid kan dit, indien gewenst of nodig, voor u doen. De formulieren om uw aanvraag in te dienen kunt u bij ons opvragen. Wij helpen u graag met de invulling daarvan. Als het tussen onze bewindvoerder en u klikt, kunt u ons ook als bewindvoerder aandragen bij de kantonrechter.

bewindvoering-arnhem

Financieel in de problemen?

Neem contact met ons op!

Door te kiezen voor de bewindvoering in Apeldoorn door Jansen Bewindvoering, kiest u voor de juiste hulp die het proces met u aangaat. De samenwerking met u staat altijd centraal, zodat u ook uiteindelijk leert om goed om te gaan met de financiën. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen

Neem nu contact op

Wat is bewindvoering?

Bewindvoering is een juridische maatregel waarbij iemand anders de financiële zaken regelt voor iemand die dat zelf niet kan. Dit kan bijvoorbeeld zijn door schulden, verslaving of een verstandelijke beperking. De bewindvoerder beheert jouw inkomen, betaalt je rekeningen en zorgt dat er geen nieuwe schulden worden gemaakt.

Hoelang duurt opheffen van bewindvoering?

Om een beschermingsbewind te beëindigen, moet u toestemming vragen aan de kantonrechter. Een voorbeeldbrief kan hiervoor gebruikt worden. Het is verstandig om eerst met de bewindvoerder te bespreken dat men wil stoppen, omdat de rechter meer geneigd zal zijn om toestemming te verlenen als de bewindvoerder het eens is. Na de brief volgt een rechtszaak waarin de rechter beslist of het bewind stopt. Als het bewind stopt, moet men weer zelf de geldzaken regelen.

Is bewindvoering verplicht?

Bewindvoering is niet verplicht, maar kan worden ingesteld door de kantonrechter wanneer iemand niet in staat is om zijn of haar financiën zelf te regelen. Ook kan bewindvoering vrijwillig worden ingesteld om financiële problemen te voorkomen of op te lossen. Het is dus geen verplichting, maar kan wel een oplossing bieden in bepaalde situaties.

Wat kost bewindvoering?

De kosten voor bewindvoering voor 1 persoon is €125,54 per maand. Heeft u problematische schulden dan betaalt u €162,44 per maand. Er zijn ook eenmalige kosten voor de intake en de eindrekening. Ook verschillen de kosten wanneer u als echtpaar of samenwonend in de schulden verkeerd. Bekijk alle kosten voor bewindvoering op onze website.