Bewindvoering in Apeldoorn

Weet u niet zo goed hoe u om moet gaan met uw financiën? Zit u al jaren in de problemen en weet u niet meer zo goed hoe u het moet oplossen? Dat is begrijpelijk. Het kan ook erg lastig zijn om te weten welke stappen u moet nemen om uw situatie te verbeteren. Het is belangrijk om te weten dat u er nooit alleen voor staat.

 

Wij weten goed hoe we u moeten helpen en samen met u kunnen werken aan een zorgeloze toekomst voor u.

Wanneer u zich al een lange tijd bevindt in een lastige, financiële situatie is het aan te raden om onder bewindvoering in Apeldoorn te staan. Hiervoor bent u aan het goede adres bij Jansen Bewindvoering. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en adviseren over de juiste stappen die u moet nemen. Neem contact met ons op indien u onze hulp wilt inschakelen voor bij uw financiën. Wij helpen u verder!

 

Hoe werkt bewindvoering in Apeldoorn?

Is het voor u echt niet meer haalbaar om zelf uw financiën te regelen? Lopen uw problemen uit de hand? Dan is het wellicht tijd om uw goederen onder bewind te stellen. Hiervoor kunt u een verzoek indienen bij de rechtbank. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om in te dienen wie de bewindvoering voor u uit mag voeren. Op dat moment kunt u aangeven dat u ons, Jansen Bewindvoering, heeft gekozen.

 

Jansen Bewindvoering nabij Apeldoorn heeft jarenlang ervaring op het gebied van bewindvoering en is gespecialiseerd in problematische schulden. Daarnaast kunnen we u ook helpen met veel andere diensten.

Indien u kiest voor ons als bewindvoerder, volgt er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

  • 1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  • 2. Inventariseren inkomsten/uitgaven
  • 3. Betalen van de vaste lasten
  • 4. Inventariseren van uw schulden
  • 5. Beschermen beslagvrije voet
  • 6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
  • 7. Overzicht en stabiliteit creëren.

De diensten van Jansen Bewindvoering

Naast budgetbeheer kunt u bij ons terecht voor budgetadvies, inkomensbeheer en bewindvoering. Wij zijn u graag van dienst!

 

Neem contact met ons op!

Door te kiezen voor de bewindvoering in Apeldoorn door Jansen Bewindvoering, kiest u voor de juiste hulp die het proces met u aangaat. De samenwerking met u staat altijd centraal, zodat u ook uiteindelijk leert om goed om te gaan met de financiën. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen.