Bewindvoering in Apeldoorn

Weet u niet zo goed hoe u om moet gaan met uw financiën, en bent u daarom op zoek naar bewindvoering in Apeldoorn? Wij helpen u verder!

Vertel mij meer

Bewindvoering Apeldoorn

Weet u niet zo goed hoe u om moet gaan met uw financiën? Zit u al jaren in de problemen en weet u niet meer zo goed hoe u het moet oplossen? Dat is begrijpelijk. Het kan ook erg lastig zijn om te weten welke stappen u moet nemen om uw situatie te verbeteren. Het is belangrijk om te weten dat u er nooit alleen voor staat.

Wij weten goed hoe we u moeten helpen en samen met u kunnen werken aan een zorgeloze toekomst voor u.
Wanneer u zich al een lange tijd bevindt in een lastige, financiële situatie is het aan te raden om onder bewindvoering in Apeldoorn te staan. Hiervoor bent u aan het goede adres bij Jansen Bewindvoering. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en adviseren over de juiste stappen die u moet nemen. Neem contact met ons op indien u onze hulp wilt inschakelen voor bij uw financiën. Wij helpen u verder!

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

Hoe werkt bewindvoering in Apeldoorn?

Is het voor u echt niet meer haalbaar om zelf uw financiën te regelen? Lopen uw problemen uit de hand? Dan is het wellicht tijd om uw goederen onder bewind te stellen. Hiervoor kunt u een verzoek indienen bij de rechtbank. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om in te dienen wie de bewindvoering voor u uit mag voeren. Op dat moment kunt u aangeven dat u ons, Jansen Bewindvoering, heeft gekozen.

Jansen Bewindvoering nabij Apeldoorn heeft jarenlang ervaring op het gebied van bewindvoering en is gespecialiseerd in problematische schulden. Daarnaast kunnen we u ook helpen met veel andere diensten.

Onze werkwijze

Indien u kiest voor ons als bewindvoerder, volgt er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Vervolgens verloopt de aanvang van het bewind als volgt (wanneer de beschikking is ontvangen):

1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
2. Inventariseren inkomsten/uitgaven
3. Betalen van de vaste lasten
4. Inventariseren van uw schulden
5. Beschermen beslagvrije voet
6. Schulden regelen (evt. in samenwerking met schuldhulpverlening)
7. Overzicht en stabiliteit creëren.

De diensten van Jansen Bewindvoering

Naast budgetbeheer kunt u bij ons terecht voor budgetadvies, inkomensbeheer en bewindvoering. Wij zijn u graag van dienst!

Financieel in de problemen?

Neem contact met ons op!

Door te kiezen voor de bewindvoering in Apeldoorn door Jansen Bewindvoering, kiest u voor de juiste hulp die het proces met u aangaat. De samenwerking met u staat altijd centraal, zodat u ook uiteindelijk leert om goed om te gaan met de financiën. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 026-8446742 of u kunt ons contactformulier invullen

Neem nu contact op