Bewindvoering Elst

Heeft u of heeft iemand in uw omgeving te maken met schulden die u of die persoon zelf niet meer kan oplossen? Dan biedt beschermingsbewind mogelijk een oplossing. Jansen Bewindvoering kan u van bewindvoering in Elst en omgeving voorzien, eventueel in samenwerking met schuldhulpverlening. Wat Jansen Bewindvoering doet, is rust brengen in uw financiële situatie door samen naar oplossingen te zoeken en door de huidige problemen aan te pakken. Met bewindvoering kunt u uw leven weer op de rit krijgen. Jansen Bewindvoering staat graag voor u klaar om u te ondersteunen en begeleiden naar een beter financieel leven.

Vertel mij meer

bewindvoering-arnhem

Voor wie is bewindvoering in Elst?

Jansen Bewindvoering biedt hulp aan iedere meerderjarige die tijdelijk of duurzaam niet in staat is om voor zijn/haar financiën te zorgen. Redenen waarom men onder beschermingsbewind gesteld kan worden, zijn problematische schulden of verkwisting of men is door een lichamelijke of geestelijke toestand niet in staat zelf alles op de rit te houden. Andere oorzaken van financiële problemen kunnen te maken hebben met een inkomensachteruitgang door plotseling verlies van werk, een wijzigingen in de gezinssituatie, onverstandig bestedingsgedrag met meer uitgaven dan inkomsten of een verslavingsprobleem. Bij iedereen zal de reden achter de financiële problemen anders zijn. Zolang u de wil hebt of in ieder geval enigszins inziet dat het zo niet langer kan, gaat Jansen Bewindvoering u helpen (eventueel in samenwerking met schuldhulpverlening) om uw huidige situatie te wijzigen. Samen gaan we werken aan een betere financiële toekomst zonder de zorgen die u nu heeft.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Informeer dan gerust eens verder door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is 026-8446742.

Wat zeggen anderen over Jansen Bewindvoering?

Geweldige bewindvoerster! Altijd vriendelijk altijd dezelfde dag antwoord! Laat je nooit wachten helpt je waar ze je helpen kan! Voorheen bij een andere bewindvoerder onder bewind gestaan, maar die kunnen echt een voorbeeld nemen van deze bewindvoerster.

- mevr. Santi Willemse, review op Google

Fijne en goede bewindvoerster.

- dhr. Alfred Kling, review op Google

schuldhulpverlening arnhem

Waarom kiezen voor Jansen Bewindvoering?

Barbara Jansen is de bewindvoerder achter Jansen Bewindvoering. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder en beschikt over een stevige dosis deskundigheid omtrent bewindvoering en het bieden van hulp bij financiële problemen in Elst en de wijde omgeving. Wanneer u snel geholpen wilt worden, kunt u bij Barbara Jansen terecht. Omdat Barbara sinds kort zelfstandig bewindvoerder is, is de wachtlijst nog kort. Wees er dus snel bij en u kunt snelle, maar professionele en persoonlijke hulp verwachten.

Daarnaast weet Barbara hoe ze snel inhoudelijk moet handelen door haar jarenlange ervaring. Ze weet als geen ander dat persoonlijke aandacht en snelle hulp van groot belang zijn om op tijd de juiste hulp te bieden voordat het steeds moeilijker wordt. Door haar ervarenheid kunt u erop vertrouwen dat ze weet wat ze doet en dat ze correct handelt naar de situatie.

budgetbeheer-ede
bewindvoering-arnhem

Financieel in de problemen?

Bel direct

Zorg dat u alles weer op de rit krijgt en bel Jansen Bewindvoering direct voor hulp met uw Schuldhulpverlening in Arnhem. Wij nemen dat graag professioneel van u over, zodat u in de toekomst zonder financiële zorgen kunt leven. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en streeft naar financiële stabiliteit. U kunt Jansen Bewindvoering meteen bellen op 026-8446742, maar u kunt ook het contactformulier invullen of uw telefoonnummer achterlaten, zodat u teruggebeld wordt door ons. Kies voor een betere financiële situatie en laat ons u helpen met budgetbeheer. Dat is ons werk.

Neem nu contact op