Bewindvoering in Wageningen

Heeft u moeite met uw rekeningen op tijd betalen of uw inkomen te beheren? Er is een weg naar verbetering, maar daar moet u zelf voor openstaan.

Bewindvoering Wageningen

Heeft u moeite met uw rekeningen op tijd betalen of uw inkomen te beheren? Dan zit u waarschijnlijk in een lastige en onprettige financiële situatie. Helemaal als er geregeld aanmaningen op de deurmat vallen of als u te maken heeft gehad met deurwaarders. U voelt zich wellicht hulpeloos, maar weet dat u er niet alleen voor staat. Er is een weg naar verbetering, maar daar moet u zelf voor openstaan.

Wanneer u te maken heeft met financiële moeilijkheden kunt u onder bewindvoering in Wageningen komen te staan. Dat kan bij Jansen Bewindvoering. Jansen Bewindvoering biedt budgetbeheer en bewindvoering in Wageningen en omstreken aan alle meerderjarigen die niet in staat zijn om zelfstandig hun inkomsten te beheren. Wanneer u financiële hulp nodig hebt, kunt u direct contact opnemen met Jansen Bewindvoering. Wij staan voor u klaar en helpen u graag zo snel mogelijk.

Onze diensten

Naast budgetbeheer kunt u bij Jansen Bewindvoering terecht voor de volgende diensten:

  • Inkomensbeheer
  • Budgetadvies
  • Bewindvoering

Hoe werkt het?

Als u niet in staat bent om zelf uw financiële zaken te regelen dan is het mogelijk om uw goederen (bijvoorbeeld uw inkomsten of uw huis) onder bewind te laten stellen. Jijzelf, je familie of een verwijzende instantie kan hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank. U mag aangeven wie de bewindvoering gaat uitvoeren en kunt Jansen Bewindvoering voordragen als bewindvoerder. Jansen Bewindvoering nabij Wageningen is gezien de jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder gespecialiseerd in problematische schulden. Uiteraard zijn wij u ook graag in andere situaties van dienst.

Wanneer u kiest voor Jansen Bewindvoering voor uw bewindvoering in Wageningen, dan houden we eerst een geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Verder verloopt de aanvang van het bewind als volgt wanneer de beschikking is ontvangen:

1. Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
2. Inventariseren inkomsten / uitgaven
3. Betalen vaste lasten
4. Inventariseren schulden
5. Beschermen beslagvrije voet
6. Schulden regelen (evt in samenwerking met schuldhulpverlening)
7. Overzicht en stabiliteit creëren.

Bel ons direct!
Zorg dat u alles weer op de rit krijgt en bel Jansen Bewindvoering om ons aan te stellen als uw bewindvoerder. Voor bewindvoering in Wageningen bent u bij ons aan het juiste adres. We pakken alles persoonlijk op en gaan samen met u werken aan vooruitgang, zodat u in de toekomst zonder financiële zorgen kunt leven. Jansen Bewindvoering ontzorgt u en geeft u rust en financiële stabiliteit. U kunt Jansen Bewindvoering meteen bellen, maar u kunt ook het contactformulier invullen of uw telefoonnummer achterlaten, zodat u teruggebeld wordt door ons. Kies voor een betere financiële situatie en laat ons u helpen met budgetbeheer. Dat is ons werk.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.