Jansen Bewindvoering biedt bewindvoering in Veenendaal aan

Vindt u het lastig om uw vaste lasten op tijd te betalen of om uw financiële situatie onder controle te houden? Zit u anderszins in een financieel lastig pakket? Komen deurwaarders nog net niet dagelijks op de koffie? Wat de reden ook is, door middel van bewindvoering in Veenendaal van Jansen Bewindvoering kan weer aan een financieel gezonde toekomst gewerkt worden. Misschien voelt u zich hulpeloos. Bewindvoering in Veenendaal zorgt voor de verandering waar u naar op zoek bent. Deze maatregel is bedoeld voor meerderjarigen die het niet lukt om zelf hun inkomsten op een behoorlijke wijze te beheren. Denkt u behoefte te hebben aan bewindvoering in Veenendaal en wilt u meer weten? Neem gerust contact op om een afspraak te maken of uw vraag te stellen!

Hoe gaat bewindvoering in Veenendaal in zijn werking?

Bent u niet staat bent om zelf uw financiële zaken te regelen? In dat geval is het mogelijk om uw goederen (zoals uw inkomsten of uw huis) onder bewind te laten stellen. Daarvoor kan door uzelf, maar ook door uw familie of een verwijzende instantie een verzoek worden ingediend bij de rechtbank. U kunt dan aangeven dat u Jansen Bewindvoering wilt voordragen voor de bewindvoering in Veenendaal. Jansen Bewindvoering is gezien de jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder gespecialiseerd in problematische schulden. Natuurlijk kunnen we u ook bij andere financiële problemen van dienst zijn.

Als u Jansen Bewindvoering voor de bewindvoering in Veenendaal kiest beginnen we met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek over de telefoon. Zodra de beschikking ontvangen is verloopt het bewind als volgt:

  • Openen beheer- en leefgeld rekening bij de bank
  • Inventariseren inkomsten / uitgaven
  • Betalen vaste lasten
  • Inventariseren schulden
  • Beschermen beslagvrije voet
  • Schulden regelen (evt in samenwerking met schuldhulpverlening)
  • Overzicht en stabiliteit creëren

Wie zijn wij?

Jansen Bewindvoering is een nieuw bedrijf met een specialisme in problematische schulden. De oprichtster Barbara Jansen heeft jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder. Deze ervaring komt in de dagelijkse werkzaamheden van een bewindvoerder goed van pas. Met haar ruim 10 jaar aan ervaring weet zij hoe ze u op vakkundige en snelle wijze met uw financiële problemen kan helpen. Daarbij hanteert ze een persoonlijke aanpak, om u op een zo prettig mogelijke manier te helpen en ondersteunen. De wachtrij bij Jansen Bewindvoering is door het jonge bestaan nog kort, dus u kunt snel geholpen worden bij de bewindvoering in Veenendaal.

Neem gerust even contact op!

Verder informeren over bewindvoering in Veenendaal of meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Gelijk een afspraak maken? Schroom dan niet en neem gewoon eens contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026-8446742, per e-mail en middels het contactformulier op onze website

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.