Schuldhulpverlening aanvragen in omgeving Nijmegen

Zit u in de schulden en ziet het er niet naar uit dat uw situatie binnenkort zal verbeteren? Krijgt u daardoor het gevoel hulp nodig te hebben om uit deze neerwaartse spiraal te komen? Zoekt u daarom een organisatie of instantie die een oplossing voor uw schuldenprobleem kan bieden? Dan bent u bij Jansen Bewindvoering aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat schuldhulpverlening in omgeving Nijmegen aanbiedt. Wie even geen uitzicht meer ziet voor zijn financiële problemen hoeft niet getreurd te zijn: Jansen Bewindvoering zorgt voor een oplossing. Onze dienstverlening is alleen beschikbaar voor meerderjarigen die niet in staat zijn om zonder hulp van hun schulden af te komen.

Meer weten over schuldhulpverlening door Jansen Bewindvoering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026-8446742.

Schulphulpverlening in Nijmegen door Jansen Bewindvoering

Een vorm van schuldhulpverlening in omgeving Nijmegen die Jansen Bewindvoering aanbiedt is bewindvoering. Indien is gebleken dat u niet meer over het vermogen beschikt om zelf uw financiële zaken op orde te krijgen kunt u uw goederen onder bewind laten stellen. Daarvoor dient u een verzoek in te dienen bij de rechtbank. Dit kan door uzelf, maar ook een familielid of een verwijzende instantie gedaan worden. In het verzoek kan aangegeven worden door wie u de bewindvoering wilt laten uitvoeren. Daarbij kunt u Jansen Bewindvoering aangeven. Wij zijn namelijk zeer ervaren op het gebied van schuldhulpverlening in Nijmegen en omstreken.

Over Jansen Bewindvoering

Jansen Bewindvoering is een door Barbara Jansen opgericht bedrijf dat schuldhulpverlening in omgeving Nijmegen aanbiedt. Barbara heeft meer dan 10 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder. Die ervaring gebruikt zij nu om juist te voorkomen dat mensen nog langer met gerechtsdeurwaarders te maken krijgen. Door middel van een deskundige en efficiënte hulpverlening wordt aan uw financiële problemen gewerkt. U kunt bij Jansen Bewindvoering rekenen op een persoonlijke aanpak en actieve ondersteuning bij het wegwerken van uw schuldproblemen. Meld u gelijk aan, want als jonge organisatie hebben we geen wachtrij. U kunt dus gelijk geholpen worden.

Neem gerust contact op!
Bent u geïnteresseerd in het aanvragen van schuldhulpverlening in Nijmegen, om aan een toekomst zonder schulden te werken? Jansen Bewindvoering is u graag van dienst. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u vrijblijvend contact opnemen per telefoon. Ons telefoonnummer is: 026-8446742. Contact opnemen kan ook door middel van het online contactformulier.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u schulden of bent u lichamelijk of psychisch niet in staat om voor uw financiën te zorgen? Jansen Bewindvoering helpt u graag.